Geurgarderobe on a budget? Bestel de Parfumado-box van onze beautyredactrice (nu voor maar €29,99)

De tijd dat we een leven lang vasthielden aan één parfum ligt ver achter ons. Liever wisselen we af naargelang mood en seizoen. Om je een inloopkast vol grote en prijzige flessen te besparen, stelde beautyredactrice Sofie Albrecht een capsule-Parfumado-box samen met daarin drie bijzondere geuren. Nu exclusief te koop voor maar € 29,99.

We bekijken parfum steeds meer als een onzichtbaar accessoire: iets dat we – net als onze outfit – graag afwisselen naargelang gemoed en het seizoen waarin we ons bevinden. Omdat grote parfumflessen niet bepaald goed in dat plaatje passen, zijn er steeds meer parfummerken die met kleine flesjes of capsuleboxen op de markt komen: een paar slim gekozen geuren die je naar hartenlust kan afwisselen en combineren om tot een variatie aan gepersonaliseerde parfums te komen.

Beter voor de strijd tegen overconsumptie én voor je portemonnee. Pionier op vlak van persoonlijke parfums en geursets Parfumado is er meester in.

De geurgarderobe: kies je geuren slim

Eén vereiste voor zo’n slimme geurgarderobe natuurlijk wel: de geuren waar je mee werkt moeten wel complementair zijn. “Layering lukt niet met alle geuren: er zijn een paar regels die je moet volgen voor een geslaagd resultaat”, legt Feeling-beautyredactrice en parfumspecialist Sofie Albrecht uit.

“Kies voor twee of drie eenvoudige geuren die niet te complex zijn, maar die toch ook voldoende verschillen. Combineer bijvoorbeeld een frisse citrusgeur met een hout- of ambergeur voor een interessant contrast. Lijken twee geuren te veel op elkaar, dan krijg je immers een geurensoep.”

Start-to-layer: onze Parfumado-box voor de herfst

Om de minder getrainde speurneus te helpen bij het uitbouwen van een gepersonaliseerde geurgarderobe, stelde onze beautyredactrice in samenwerking met Parfumado een bijzondere capsulebox samen met daarin drie najaarsgeuren die zowel samen gedragen kunnen worden als apart.

De geuren in onze Parfumado-box:

  • Fugazzi ‘Orange Crush’: een vrolijke fruitgeur met sinaasappel
  • Bon Parfumeur ‘103’: een elegant boeket van witte bloemen
  • Escentric Molecules ‘Molecule 01’: een transparante, warme houtgeur

Fugazzi ‘Orange Crush’

Fugazzi 'Orange Crush'

Fugazzi ‘Orange Crush’

Bon Parfumeur ‘103’

Bon Parfumeur '103'

Bon Parfumeur ‘103’

Escentric Molecules ‘Molecule 01’

Escentric Molecules 'Molecule 01'

Escentric Molecules ‘Molecule 01’

De geuren komen in luxueuze, maar compacte travelverstuivers en bevatten de perfecte hoeveelheid om een heel seizoen mee toe te komen. Met 8 milliliter kun je een maand lang vier keer sprayen per dag.

De Parfumado-box: get it now!

Als Feeling-lezer bestel je de Parfumado-geurbox van onze beautyredactrice nu exclusief voor maar € 29,99 (i.p.v. 49,95).

Parfumado-box van onze beautyredactrice

Bovendien krijg je er ook nog eens een bon voor 50 procent korting op een geurabonnement bij Parfumado bovenop. Met zo’n abonnement kun je honderden parfums testen aan een toegankelijke prijs. Happy layering: niet twijfelen is de boodschap!

Meer beauty:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content