Home Acties Pink Ribbon: weer-aan-het-werk-enquête

Pink Ribbon: weer-aan-het-werk-enquête

Pink Ribbon: weer-aan-het-werk-enquête

In de maand oktober vragen we extra aandacht voor de strijd tegen borstkanker. De Pink Ribbon campagne focust dit jaar op het thema tewerkstelling. Deze enquête helpt het onderzoek vooruit en zo tracht Pink Ribbon een wettelijk kader te creëren met betrekkening tot het onderwerp. Doe daarom nu mee aan de enquête!

Opnieuw gaan werken na borstkanker is niet altijd eenvoudig. Het is nog nooit echt in kaart gebracht wat zij die het echt meemaken daarover denken en hoe zij zich voelen.

Pink Ribbon organiseert samen met enkele universiteiten een wetenschappelijk onderzoek bij (ex-) borstkankerpatiënten over “weer aan het werk gaan”.

Om dit onderzoek te doen slagen, zoeken we zoveel mogelijk deelnemers.  Als je opnieuw werkt na borstkanker, of je plant later opnieuw te gaan werken, doe dan zeker mee aan de enquête.  Op die manier kan de problematiek van weer-aan-het-werk een bredere basis krijgen om in gesprek te gaan met overheid en werkgevers.

De enquête zelf gaat over de verwachtingen die je hebt vooraleer terug aan het werk te gaan (voor diegenen die nog thuis zijn) en over hoe het in het echt is (voor diegenen die terug aan het werk zijn).  Afhankelijk van je persoonlijke situatie krijg je aangepaste vragen voorgeschoteld.  De enquête invullen vraagt zowat 20 minuten van je tijd.

Klik hier om deel te nemen!