https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Acties Reserveer nu jouw tickets voor OdeGand aan een topprijsje

Reserveer nu jouw tickets voor OdeGand aan een topprijsje

Reserveer nu jouw tickets voor OdeGand aan een topprijsje

OdeGand jaagt ook dit jaar een muzikale wervelwind uit alle hoeken van de wereld door de Gentse straten. Het is de ideale afsluiter van een lange zomer én het veelbelovende begin van het culturele seizoen. Op 16 september bruist de Gentse binnenstad op de klanken van ruim 50 concerten. Voor de vijftiende editie het inmiddels legendarische OdeGand heeft Feeling een unieke aanbieding in petto. Voor een zacht prijsje geniet je van een onvergetelijke dag in een van Vlaanderens mooiste steden.

Met OdeGand geeft Gent Festival van Vlaanderen jaarlijks het spetterende startschot voor het culturele seizoen. De idyllische binnenstad van Gent met haar prachtige gevels, sprookjesachtige kanalen en gezellige hoekjes is het decor van een dag vol verrassende muziek: van klassieke tot wereldklanken. In elke cultuurtempel ontdek je nationaal en internationaal talent. Bootjes varen je van het ene concert naar het andere. En ‘s avonds geniet je van een oogverblindend totaalspektakel met vuurwerk dat nog lang blijft nazinderen.

Zo veel moois voor zo weinig geld

Voor slechts € 75 i.p.v. € 149 kan je in Gent je culturele hartje gaan ophalen. Maar wat krijg je in return? Een overzichtje:

  • 11u30: aankomst in Gent, gratis parkeerplaats in Parking Kouter (Let op: dit staat verkeerd vermeld in ons september-nummer). Verwelkoming in de lobby van Ghent Marriott Hotel (Drabstraat): Een hostess van Gent Festival maakt je wegwijs. Je ontvangt het dagprogramma en alle pasjes die je nodig hebt.
  • 11u45: lunch in Midtown Grill (Korenlei 10 – ingang langs Ghent Marriott), het gloednieuwe steakrestaurant met prachtig zicht op de Korenlei (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie of thee, andere dranken niet inbegrepen).
  • 13u30-18u15: geniet van de vele wervelende concerten, dans en theater op verrassende locaties in de Gentse binnenstad. Met bootjes vaar je van de ene naar de andere concertlocatie.
  • Tussendoor (14u-18u): stel tussen de muzikale belevingen door je eigen parcours samen. Blaas even uit in de vip-lounge in het Gentse stadhuis (Botermarkt 1) met koffie en gebak, of een glaasje wijn. Geniet van een glaasje bubbels in OdeGand-village op het Sint-Baafsplein. Of loop even langs de Neuhaus-winkel (Koestraat 50) om er je exclusieve geschenkje in ontvangst te nemen.
  • 18u30- 19u30: ontspan met een heerlijk aperitief in het kleurrijke Sandton Grand Hotel ReyLof (Hoogstraat 36)
  • 20u45- 23u15: sluit de avond af met het adembenemende muziek- en lichtspektakel op de Gras- en Korenlei. De avond eindigt met spetterend vuurwerk.

Voor alle info en volledige programmatie: odegand.be

Hoe reserveren?

Bestel nu je tickets voor maar € 75 i.p.v. € 149! Het aantal plaatsen is beperkt, dus bestel snel je tickets met codewoord ‘Feeling’ via 09/225.01.01 (aanbod geldig zolang de voorraad strekt).