Schoenentrends voor de herfst

Niets dat een outfit zo instant kan maken of kraken als een mooi paar schoenen. En nu is hét moment om je schoenenkast een update te geven, want de keuze uit de nieuwe collecties is eindeloos. Over-knee laarzen, enkellaarsjes, veters en puntschoenen zijn allemaal hip.

Elke week het beste modenieuws op je tablet? Download meteen de feel.it app en ontdek in het digitale magazine het beste van de week op tablet!

feelit bannerappstoreplaystore

De 4 musthaves in je schoenenkast:

 1. Sneak Peek
  Je hebt het vast al gemerkt: sneakers zijn nu een enorme trend. Hoe kleurrijker hoe liever is het motto dit seizoen, en het comfort krijg je er gratis bij.
   
 2. Flash Ahaaaa 
  Ook schoenen met diamanten en glitters staan in de schijnwerper en eisen letterlijk alle aandacht op.
   
 3. Sexy Serpent
  Dierenprints
  gaan al een tijdje mee (zeg maar: ze zijn nooit uitgeweest), maar de slang gaat dit seizoen met de hoofdrol lopen. Exotischer en cooler dan luipaard en oh zo luxueus. Opteer niet voor echt slangenleer, maar voor een print: diervriendelijker en ook minder duur.
   
 4. Plateau Nouveau
  Schoenen met een sleehak heb je vast al in je kast dus kijk eens uit naar een platformmodel. Iets gewaagder, maar zo nu. Let op: ermee leren lopen vergt wel enige oefening, want het gevaar op struikelen is reëel.

Zalando L'Autre Chose 149,95 euroFilippaK 185 euro
 

feelit banner

Partner Content

Gesponsorde content