Home Acties Schrijf je in voor de lezing van relatiedeskundige Rika Ponnet

Schrijf je in voor de lezing van relatiedeskundige Rika Ponnet

Schrijf je in voor de lezing van relatiedeskundige Rika Ponnet
Waarom trekken tegenpolen elkaar aan, maar stoten ze elkaar na een tijdje vaak ook weer af? Waarom kiezen veel mensen telkens weer voor een ‘foute’ partner? En waarom is ruzie en strijd vaak een verborgen kreet om meer intimiteit? Ontdek er alles over tijdens de exclusieve lezing 'Blijf bij mij' van Rika Ponnet op 13 februari in Mechelen
 
 

Na de eerste verliefdheid ontstaat in veel relaties een machtsstrijd: je gaat je ergeren aan kleine kantjes, bent bang te veel van jezelf te moeten opgeven, er ontstaat sleur. Maar hoe vermijd je dat die strijd het einde van je relatie betekent? In Blijf bij mij, haar succesboek, legt Rika Ponnet de dieper liggende oorzaak van relatieproblemen bloot en toont ze hoe hechtingsstijlen vaak aan de basis liggen.
 
Rika Ponnet - Blijf bij mij
 
Tijdens de lezing 'blijf bij mij' gaat ze dieper in op de hechtingsstijlen en hoe die de blauwdruk vormen van relaties én relatieproblemen. Rika Ponnet illustreert dat met
praktijkvoorbeelden en maakt ook gebruik van sprekende fragmenten uit Vlaamse series die meer nog dan woorden tonen hoe we ons verhouden in relaties en hoe we erin vastlopen. Tot slot komt een mogelijke, betere aanpak aan bod, voor singles én voor mensen in een relatie.
 

Schrijf je nu in: 

Lezing 'Blijf bij mij!' op 13 februari om 20 uur in Spoor 18, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen.  Entree: € 10 (inclusief open bar). Online inschrijven kan je hier.