Scoor nu je tickets voor het Flair x Feeling Beauty Festival!

Voor de derde keer organiseren wij samen met Flair het beauty-evenement van het najaar: ons Beauty Festival. Markeer het weekend van 4 en 5 agenda dus in je agenda, want dit wil je niet missen. Aangezien de voorbije jaren de tickets de deur uitvlogen, is snel zijn dit jaar de boodschap. Je ticket scoor je hier!

Don’t walk, run. Want hier wil je bij zijn. Wat er te rapen valt? Beautytips en -behandelingen, foods & drinks, een verrassende goodiebag én een topweekend! Wanneer? Het weekend van 4 en 5 november. Waar? In Gent? Hoe daar te geraken? Nu je ticket bemachtigen! 

KOOP JE TICKETS HIER

Een voorliefde voor beauty en welness? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je in de watten leggen tijdens de derde editie van ons Beauty Festival. Stel je prangende beautyvragen aan onze experts, doe je tegoed aan hapjes en drankjes, ontvang tips, tricks én staaltjes van de beste beautylabels en geniet van beautybehandelingen on the spot. Op het einde van de dag wandel je naar huis met een goodiebag ter waarde van € 200! Zien wij jou dan?

KOOP JE TICKETS HIER

Ontdek hier alles wat je moet weten over het Flair x Feeling Beauty Festival op 4 en 5 november.

Met dank aan:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content