Naast hun heerlijke cuberdons, het aanstekelijke dialect en hun mooie architectuur, neemt de stad Gent ook nog eens het grootste winkel-wandelgebied van België voor hun rekening. Daarom kronen wij Gent als de ideale plek om je lentegarderobe aan te vullen tijdens het Feeling shoppingweekend op 2 en 3 april. Naast de leukste adresjes, voorzien wij ook een geweldige goodiebag voor jou.

We delen de stad Gent op in vijf shopspots. Zo heb je SoGo (genoemd naar SoHo in New York) met luxueuze boetieks en hippe streetwearwinkels, ook de cultuurliefhebber kan van deze buurt genieten: de imposante gebouwen De Krook, De Vooruit en De Minard zijn een streling voor het oog. Wie doorstapt richting ‘t Zuid komt terecht in de East District: het paradijs voor de Belgische mode en food lovers. Nadien kom je in Gent Central terecht, waar de beroemde Veldstraat gelegen is. Hier kan je terecht voor een shopping spree bij de bekende ketens of voor een terrasje op de authentieke Korenmarkt. Steek via de Veldstraat de Leie over en ontdek het Gentse kruispunt van kunst en mode: Linkeroever. De mooiste interieurwinkels, kunstgalerijen en eigenzinnige modelabels vind je hier. We eindigen de route met de oudste en gezelligste buurt van Gent: Côté Culture. In de kleine steegjes rond patershol, zitten de grootste schatten aan winkeltjes verborgen. Ook voor een culinair hoogtepunt ben je hier aan het juiste adres.

Komt de shopaholic in jou al naar boven? Vergezel ons dan op 2 en 3 april in het hartje van Oost-Vlaanderen voor het Feeling shoppingweekend. De deelnemende zaken leggen jou extra in de watten met leuke kortingen en cadeautjes én van ons krijg je gratis en voor niets een mooie goodiebag. 

Dit zit in onze Feeling goodiebag

N.A.E. refreshing body bar

Skincare setje van Dermalogica

WELEDA 24 uur hydraterende gezichtscrème

WELEDA hydraterende gezichtsspray

URIAGE water sleeping mask

ICI PARIS XL – Scento hand & body wash

Miglot perfumed Ceramic formula

Apevita shampoo

Overtuigd? Haal dan op 2 en 3 april een mooie goodiebag van Feeling op.

Registreer snel je goodiebag

Je kan je goodiebag ophalen op zaterdag 2 april bij De Post (Korenmarkt 16 – 9000 Gent) binnen een gekozen tijdslotRegistreer je dus snel hieronder, zodat je de geweldige goodiebag zeker niet mist:

Afhalen op zaterdag 2 april:

 

Verleng je verblijf en boek een nachtje Gent op Visitgent.be/overnachten
Gent is makkelijk bereikbaar, bekijk de tips op Vistigent.be/naar-gent