Zin om je volledig onder te dompelen in de Feeling wereld waarin thema’s als mode, beauty, reizen, human interest en nog veel meer worden besproken? Hou dan zéker 8 juni vrij voor de Feeling Forward Inspiration Day! Net zoals onze andere Feeling Forward evenementen belooft het een groot succes te worden! Het enige verschil: dit keer worden jullie een hele dag verwend. Say what?! Bestel nu jouw ticket en ontvang een early bird korting van €25!

Benieuwd naar wat je kan verwachten?

Laat je meevoeren door de inspirerende woorden van een reeks straffe sprekers waaronder Caroline Baerten (oprichter MeNu, mindfulness centrum), Sihame El Kaouakibi (oprichter Let’s go Urban), Delphine Boël (Belgische kunstenares) en nog vele andere toppers! Uiteraard mocht een Feeling-gastvrouw niet ontbreken bij de Feeling Forward Inspiration Day, we kozen de charmante Cath Luyten die de Inspiration Day in goede banen zal leiden.

Dixie Dansercoer & Julie Brown

Oprichters van Polar Circles waarmee ze expedities organiseren in de Arctische gebieden voor avonturiers. Tijdens hun lezing vertellen ze onomwonden over hun innerlijke drijfveren, vreugdes, ontgoochelingen en passies.

Caroline Baerten

Oprichtster van MeNu, een mindfulness centrum in Brussel. Verrijkt met haar jarenlange ervaring als voedingsdeskundige-psychotherapeut gaat zij tijdens de sessie dieper in op Mindful Eating.

Greet De Keyser

Journaliste en schrijfster van boeken over Amerika. Ze gunt ons een exclusieve blik in haar wereld als correspondente in Amerika en geeft haar visie over hoe Amerika vandaag de dag evolueert onder president Trump en wat dat betekent voor vrouwen en specifiek voor haar als vrouw/journalist.

Sihame El Kaouakibi

Sociaal ondernemer en oprichtster van Let’s go Urban, dat toekomst moet bieden aan jongeren in de stad, waar ze ook vandaan komen. Sihame doet een oproep aan zowel de jongeren zelf, als aan het beleid én de hele samenleving om de oogkleppen af te werpen en jongeren aan te moedigen hun talenten te ontwikkelen. Een vrouw met een missie!

Kaat Debo & Lene Kemps

Kaat Debo is directeur van het ModeMuseum Antwerpen. Onze eigen senior fashion journaliste Lene Kemps gaat in gesprek met deze topvrouw aan het hoofd van één van de belangrijkste musea van ons land.

Delphine Boël

Belgische kunstenares. Exclusief voor Feeling Forward, komt Delphine haar visie op kunst delen.

Ilan Karavani

Ilan Karavani is een dokter die gespecialiseerd is in Dermato-Chirurgie en Cosmetische Wetenschappen. Vanuit zijn expertise gaat dokter Karavani dieper in op biofeedback, één van de laatste innovaties in de beauty-wereld, waarbij lichaamssignalen met sensoren gemeten en teruggekoppeld worden.

Danièle Vander Espt

Danièle Vander Espt is directeur Financiële Educatie bij FSMA, de autoriteit voor financiële diensten en markten. Zij is dus als geen ander geplaatst om over geldzaken te spreken. Aan de hand van leuke insights, praktische voorbeelden en tips legt ze de werking van ons brein en de manier om beter te worden in geldzaken uit!

We voorzien je heel de dag door van hapjes en drankjes terwijl je rustig een praatje kan maken met andere lezeressen. En Last but not least, vergeet bij jouw vertrek zéker geen goodiebag t.w.v. maar liefst €100 mee naar huis te nemen! Graag het volledige programma bekijken? Op feeling.be/forward vind je het volledige programma, uitgebreide info over de lezingen en de laatste updates.

Feeling abonnee? Goed nieuws! Want dan hebben wij nog een extraatje voor jou. Je ontvangt een leuk cadeau op vertoon van je abonneenummer. Nog geen Feeling abonnee? Neem nu een jaarabonnement en geniet ook van leuke extra’s.

Bestel nu je ticket en ontvang een early bird korting van €25 met de code FEFO18! 

Praktisch

  • De Feeling Forward Inspiration Day vindt plaats op 8 juni 2018 in Lamot te Mechelen.
  • Het evenement start om 8u30 en eindigt om 19u00.
  • Parkingen in de buurt: Q-park Lamot en Vinci Centerparking.
  • De prijs is inclusief lunch, coffeebreaks, networkdrinks én een goodiebag ter waarde van €100.
  • Factuur kan je krijgen op aanvraag.
  • Meer informatie en tickets vind je op feeling.be/forward
  • EARLY BIRD KORTING: gebruik code FEFO18 tot en met 15 mei 23.59u en ontvang jouw ticket voor €224 in plaats van €249!

See you there!