Trendy bakboekje bij Feeling voor slechts €1,50 extra!

Het succes van tv-programma's als 'Goe Gebakken', 'De Meesterbakker' en 'Bakken met Roger van Damme' laat er geen twijfel over bestaan: zelf bakken is hotter dan ooit. En daar speelt Feeling graag op in! Bij ons septembernummer zit nu een trendy bakboekje met handige spiraalrug. Daarin staan de lekkerste en meest geraffineerde recepten voor dé delicatessen van vroeger en nu, zoals  cupcakes, macarons en whoopies. Pure nostalgie, die ons terugkatapulteert naar de tijd van heerlijk geurende eclairs, tartelettes en madeleinekoekjes. Smakelijk gefotografeerd, boordevol slimme tips én advies. 

In pakket met Feeling voor maar € 1,50 extra!

Macarons met rozen

Voor 20 à 25 stuks
Voorbereiding: 30’ • Rusttijd: 30’ • Baktijd: 12’ à 15’

3 eiwitten
25 g fijne suiker
1/2 eetlepel vanillesuiker
225 g poedersuiker
125 g amandelpoeder
1 theelepel rozenwater
1 druppel rode voedingskleurstof
zout
rozenconfituur

1. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Voeg de fijne suiker en de vanillesuiker al kloppend toe.

2. Zeef de poedersuiker en het amandelpoeder en voeg dit mengsel voorzichtig bij de eiwitten. Voeg het rozenwater en de kleurstof toe en meng goed.

3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en zet het aan de vier hoeken vast met een toefje beslag.

4. Doe het beslag in een spuitzak en spuit gelijke rondjes op de bakplaat. Laat ze 30 min. drogen tot er een korstje op komt.

5. Verwarm de oven voor op 160°C. Bak de macarons 12 à 15 min. en laat ze dan volledig afkoelen. Maak ze voorzichtig los van het bakpapier. Kleef de macarons aan elkaar met een laagje rozenconfituur.

Smakelijk!

Partner Content

Gesponsorde content