Het is bijna zover, de dag waarop alle moeders in de watten worden gelegd. Gaf je de vorige jaren een boeket bloemen, een verzorgingsproduct of een doos pralines aan je mama en is je inspiratie voor Moederdag 2020 op? Geen paniek, wij hebben dé perfecte cadeautip… Verwen je mama voor €66 op 12 x per jaar Feeling, 4 x per jaar Feeling CITY én ze krijgt een luxe spatelset van Pascale Naessens (t.w.v. € 49) cadeau!

Toch nog niet helemaal overtuigd? Onderstaande 4 x redenen waarom een abonnement op Feeling het beste geschenk is voor Moederdag, trekken je ongetwijfeld over de streep!

1. Altijd in de brievenbus

Nooit meer door weer en wind om ons magazine in huis te halen, want met een abonnement zit de nieuwe Feeling elke maand in je brievenbus! Méér nog: met een abo mis je geen enkel nummer en krijg je steeds je portie beauty, mode en lifestyle. Van een win-winsituatie gesproken!

2. Toegang tot alle content

Het blijft natuurlijk het fijnste als je de bladzijden van het nieuwste Feeling magazine door je vingers kan laten glijden. Maar toch is het erg handig als je ook digitaal onze reportages en artikels kan lezen. Ideaal als je (binnenkort terug) in de trein zit of op vakantie bent. Als abonnee lees je Feeling gratis op je smartphone en tablet.

Nu al beslist dat een abonnement op Feeling de perfecte manier is om je mama in de watten te leggen? Klik dan hier om van dit mooie aanbod te profiteren

3. Maandelijkse portie me-time

Feeling is dé grootste luxeglossy van Vlaanderen en je vindt er ontzettend veel tips en tricks om nóg meer te genieten. Het staat boordevol mode- en beautytrends, bijzondere interviews, uitgebreide reisreportages, overheerlijke recepten, fantastische woontips en de beste adviezen. Kortom, het perfecte leesvoer om eventjes mee te ontspannen. Hallo, portie me-time!

4. Wie nu een abonnement afsluit krijgt een geweldig cadeau

Ben je overtuigd? Dan ontvang je nu bij je abonnement een mooi cadeau3 spatels en 2 lepels van de PURE by Pascale Naessens collectie.

Het is de eerste servieslijn van de iconische health goeroe en ze is ontstaan uit organische lijnen en natuurlijke materialen.

Ondertussen helemaal overtuigd dat een jaar-abonnement op Feeling het beste geschenk voor Moederdag is? Klik dan hier om het abonnement mét cadeau van Rainpharma te scoren.