Home Acties Win een Lenovo YOGA Tablet 2 Pro

Win een Lenovo YOGA Tablet 2 Pro

Win een Lenovo YOGA Tablet 2 Pro
In het nieuwste nummer van Feeling kon je al lezen dat Eline De Munck helemaal gek is van deze nieuwe YOGA tablet 2 pro van Lenovo. Je kan hem echt overal mee naartoe nemen van keuken tot badkamer, hij kan filmpjes projecteren en je kan hem aan de muur hangen. En nu kan jij er hier in eentje winnen! 

Lenovo YOGA Tablet 2 Pro: een nieuwe manier van leven

Koken terwijl het online recept naast je ligt, snel iets opzoeken zonder de computer op te hoeven starten, op zaterdagochtend lekker lui de krant lezen in bed… Het leven wordt nog zoveel leuker met een tablet, neem het van ons aan. De Chinese computerbouwer Lenovo pakte eind 2014 uit met een primeur in tabletland: de YOGA Tablet 2 Pro, de eerste tablet met een geïntegreerde projector.
 
Ashton Kutcher himself werkte bovendien mee aan het ontwerp van deze tablet en het resultaat mag er zijn: de YOGA Tablet 2 Pro is een trendy toestel met vier handige gebruiksmodi dat topprestaties levert.
 
Naast functionaliteiten zoals een 8-megapixelcamera, Android KitKat operating system en een 2560 x 1440 IPS display, gaat de 13 inch YOGA Tablet 2 Pro een stapje verder dan andere tablets: met z’n ingebouwde Pico projector en 8 Watt surround-sound speakers met subwoofer wordt je favoriete film of serie kijken een cinemawaardige ervaring die je hele kamer vult.
 

Wil jij de Yogo tablet 2 pro ook eens uitproberen, surf dan naar shedeals.be en waag snel je kans!