Vermoeid of gestresseerd en nood aan een tripje? Feeling to the rescue, want jij kunt een unieke vaarvakantie van Le Boat winnen. Maak je klaar om je eigen kapitein te worden en geniet samen met jouw bubble van een cruise waarbij je de Franse rivieren en kanalen ontdekt. Eén woord: onvergetelijk!

Uniek concept

le-boat

Altijd al van gedroomd om een prachtige vaarvakantie te maken? Le Boat, de leider in riviertoerisme in Europa en Canada maakt je droom werkelijkheid! Het bedrijf verhuurt volledig uitgeruste boten die makkelijk te besturen zijn en zorgt bovendien voor de nodige begeleiding voor u ‘op zee’ gaat. Vaarbewijs? Overbodig! Bij Le Boat houdt niets je tegen om aan het roer van je vakantieboot te staan.

De comfortabele en eigentijds ingerichte boten zullen ongetwijfeld dé ideale plek vormen voor een unieke en onvergetelijke vakantie. Vanuit een van de vele bases, gelegen in de mooiste regio’s van Europa en Canada, heb jij de volledige controle over je reis en ben jij de kapitein van je eigen boot. Aan jou dus om de verschillende etappes van je cruise te kiezen. Slechts één regel: breng de boot op tijd terug bij de afgesproken basis. Klaar om het roer in handen te nemen?

Onder de regio’s die u met Le Boat kunt ontdekken is het zuiden van Frankrijk, met zijn pittoreske dorpjes en prachtige wijngaarden. Zo stelt het bedrijf voor om het Canal du Midi (tussen Toulouse en Sète), de Camargue of Aquitaine te ontdekken. Vind hier alle bestemmingen die door de cruise-exploitant worden voorgesteld!

Wat kan je winnen?

Een vaarvakantie van 7 nachten aan boord van een boot voor 2 tot 4 personen in Frankrijk. Je hebt hierbij toegang tot alle Franse bestemmingen (Franche-Comté, Nivernais et Loire, Elzas-Lotharingen, Camargue, Charente, Bretagne of Aquitaine) met uitzondering van Canal du Midi en Lot. Om de boot te besturen is geen ervaring of vaarbewijs vereist, voor vertrek wordt een briefing gegeven. Er moeten echter minstens 2 volwassenen aan boord zijn.

Voorwaarden:

De vakantie moet vooraf worden geboekt (ten minste acht weken voor vertrek) en moet worden opgenomen tussen 1 april 2021 en 31 oktober 2021. Met uitzondering van vertrek tijdens de volgende data: 1 april – 6 april, 8 mei – 15 mei, 22 mei – 30 mei, 3 juli – 31 augustus (door hoogseizoen). Na bevestiging is de boeking definitief en kan deze niet meer worden gewijzigd. Doe dus enkel mee als deze data voor jou passen!

Dit pakket omvat:
– de huur van een boot die zonder vaarbewijs kan worden bestuurd (standaardmodel bepaald door LE BOAT), beschikbaar gesteld tussen 16 en 18 uur op de dag van vertrek, terug te brengen om 9 uur op de laatste dag van de huur, volgens de algemene huurvoorwaarden van LE BOAT,
– handdoeken en theedoeken (geen strandlakens), bedlinnen.

Maar omvat niet:
– vervoer heen- en terug tussen uw woonplaats en de vertrek- en terugvaartbasis van de boot,
– brandstof voor de boot, gefactureerd op uw retour (variabel naargelang het type boot en de vaartijd, betaling van een voorschot op de brandstofkosten bij vertrek),
– de borg die bij vertrek moet worden betaald en de aankoop van een reductie van het eigen risico,
– verzekeringen, vooral persoonlijke verzekering, annuleringsplan,
– mogelijke kosten voor het aanmeren, afhankelijk van de aanlegplaats, water, elektriciteit.

Reserveren is op zijn vroegst mogelijk twee maanden voor de gewenste huurdatum.
Indien u wenst te genieten van deze huur, kan uw aanvraag door Le Boat bestudeerd worden, afhankelijk van de beschikbaarheid:
– 15 dagen voor de gewenste vertrekdatum, voor een enkele reis,
– 1 week voor de gewenste vertrekdatum, voor een heen-en terugreis
De lijst van voorgestelde vaarvakanties zal door Le Boat worden bepaald.

Let op: deze huur is niet overdraagbaar aan een derde partij, noch inwisselbaar voor een ander cadeau of andere diensten; het is absoluut niet onderhevig aan enige materiële of financiële vergoeding. Het kan niet worden overgedragen naar het vaarseizoen 2021 om welke reden dan ook.

De volledige afhandeling van de wedstrijdprijs verloopt via Le Boat zelf. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via e-mail en kan daarna contact opnemen met Le Boat.

Waag je kans!

Wil je varen op de adembenemende rivieren en kanalen van onze Franse buren? Beproef je geluk door onderstaand formulier in te vullen en hou je vingers gekruist!