Zomerromans met Feeling-voordeel!

Vervolledig je Feeling-bibliotheek met 2 zalige romans met een mooie korting. Download snel de bon en haal je boeken af bij Standaard Boekhandel. 

'DE VERZAMELDE WERKEN VAN A.J. FIKRY, BOEKHANDELAAR’ VAN GABRIELLE ZEVIN

Het zit A.J. Fikry niet mee. Zijn vrouw is overleden, de omzet van zijn boekhandel daalt. Zelfs de charmante Amelia, vertegenwoordiger van een kleine uitgeverij, kan hem niet uit zijn lethargie halen. Tot op een dag een mysterieus pakket in zijn boekhandel belandt...

‘ZATERDAG’ VAN IAN MCEWAN 

24 uur in het leven van neurochirurg Henry Perowne en zijn familie. Niets aan de hand, denk je. Tot de grote thema’s van onze tijd wel heel dichtbij komen. De plotselinge wending in het voorspelbare leven van Henry maakt dat niets meer zal zijn zoals het was.

HAAL JE BOEK AF MET FEELING-VOORDEEL VAN 17/06/15 T.E.M. 29/08/15

Download hier je bon! In ruil voor deze bon en € 8,95 per boek ontvang ik bij Standaard Boekhandel het boek ‘Zaterdag’ van Ian McEwan en/of ‘De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar’ van Gabrielle Zevin.

 
Actie geldig, zolang de voorraad strekt, van 17/06/2015 tot en met 29/08/2015. Bij uitputting van de voorraad kun je reserveren voor afhaling op latere datum. Deze aanbieding is niet geldig op de voorraad op de winkelvloer tegen de gewone handelsprijs noch op de webshop van Standaard Boekhandel. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen.

Partner Content

Gesponsorde content