Advertorial

3 x lijnzaad als weldaad voor je huid

Advertorial

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra bevat lijnzaad als steringrediënt. Wat maakt het extract zo bijzonder voor de huid en waarom?

1. Omega 3-vetzuren = een gladde, stralende huid

Het kleine goudbruine lijnzaad is al jarenlang populair als superfood, maar ook je huid is gebaat bij alle goede eigenschappen van het zaad van vlas. Lijnzaad is een klein powerhouse boordevol antioxidanten en met een hoge concentratie omega 3-vetzuren. Antioxidanten helpen tegen vroegtijdige huidveroudering. Maar wist je ook dat omega 3-vetzuren onder andere verantwoordelijk zijn voor een gladde, stralende huid? Uitgerekend in de winter is dat wel zo handig! Door het vocht in de huid gevangen te houden, wordt de huid minder dof en krijgen fijne lijntjes geen kans.

2. Lijnzaad = een stevigere ‘matras’

Maar er is meer dan enkel die gladde, stralende huid: het lijnzaadextract in Rénergie Multi-Lift Ultra werkt ook in op het collageen, zeg maar ‘de matras’ van de huid. Lijnzaadextract klopt die matras als het ware flink op, waardoor de huid voller en steviger oogt. De huidcontouren zijn daardoor strakker.

3. En lijnzaad = een egale teint

Je huid oogt mooi egaal, omdat lijnzaadextract egaliserend werkt op pigmentvlekken. Lijnzaadextract drijft namelijk pigmentcellen die samenklonteren – en zo voor hyperpigmentatie zorgen – uit elkaar, waardoor de huid een stuk egaler oogt. Je zult Rénergie Multi-Lift Ultra wél regelmatig moeten aanbrengen om dat effect te zien, maar de stralende huid is instant.

Tip: neem de tijd om de crème goed in te masseren. Dat brengt de microcirculatie van je huid op gang. En dat zie je in de spiegel!

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra is verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier