5 x de nieuwste foundations

Luchtvervuiling, centrale verwarming, droge lucht... Allemaal laten ze sporen na op je huid, waardoor die er dof en vermoeid uitziet. Gelukkig zijn er shortcuts met één van de nieuwe vederlichte foundations die je meteen een frisse uitstraling geven. 

In de lente willen we er natuurlijk allemaal fris en fruitig uitzien. De nieuwste foundations spelen dan ook net in op die natural glow die we allemaal willen. Met hun verderlichte formules zit je goed voor de rest van de dag. 

De nieuwste foundations

Stralende teint

1. Serumtextuur

Vederlicht en zo goed als onzichtbaar, maar toch ziet je huid er opvallend gezonder uit. Alsof je een heerlijke wandeling achter de rug hebt.

Nude Air van Dior (€ 49,30). Shop nu

Stralende teint

2. Heel de dag perfect

Deze olieachtige textuur versmelt helemaal met je huid en blijft de hele dag goed zitten. Zelfs na een slopende werkdag blijf je fris en fruitig.

Encre de Peau Foundation van Yves Saint Laurent (€ 45). Shop nu

Stralende teint

3. Spitsuur beauty

Even snel je teint bijwerken op kantoor, in de file of op de trein? Bewaar dit touch-up palet in je handtas om alle mogelijke schaduwen en vlekjes weg te werken.

Face Touch Up Palette van Bobbi Brown (€ 43,50). Shop nu

Stralende teint

4. Magisch sponsje

Vloeibare foundation aanbrengen is nu makkelijker dan ooit. In de spons zit een frisse textuur verstopt die je met een donsje aanbrengt. Pure magie.

Miracle Cushion van Lancôme (€ 37,80). Shop nu

Stralende teint

5. Ten minste houdbaar tot

Dit is een prima foundation voor de wat rijpere huid omdat hij niet in rimpeltjes of lijntjes gaat zitten. Het  resultaat is heel fris en dat de hele dag lang.

Teint Haute Tenue van Clarins (€ 34,65). Shop nu

Partner Content

Gesponsorde content