Nog geen kapsel om het jaar uit te feesten? Deze tutorials helpen je een eindje op weg. Van de partylook van Victoria Beckham tot hoe je het best glitternagels aanbrengt. Dankzij deze 5 beauty-filmpjes kan het niet mislukken!

1. Party look à la Victoria Beckham

Wat is het? Ze ziet er altijd Posh uit en maakt van haar beautyroutine geen geheim. Victoria Beckham (43) deelde onlangs een beautytutorial op haar Instagram, vlak voor het feest-seizoen. Zo krijgt de moeder van vier haar sprankelende look.

Niet te missen, want: Victoria bekomt haar jeugdige party-look maar aan de hand van twee producten: de Eye Foil in Burnt Anise én Blonde Gold (€ 38) van haar Estée Lauder collectie. Het donkerste kleurtje brengt ze aan onder haar ogen, in haar oogkas tot op het bovenste deel van haar ooglid. Om haar ogen te openen en die rock ’n roll look te creëren gebruikt de de gouden versie: ‘Pop it right into the centre to really open up her eyes and make them sparkle. It also has a bit of a rock ’n roll feel about it, which is what I like.’

2. Feestmake-up volgens Peter Philips van Dior

Wat is het? Voor kerst heeft Peter Philips, make-up artist van Dior, een zwoele smaragdlook uitgekozen in groentinten. Voor deze smokey eye breng je eerst wat Dior Prestige l’Huile Souveraine aan om je huid voor te bereiden. Hierover gaat de Diorskin Forever Extreme Control foundation en wat Diorskin Forever Undercover concealer onder je ogen. Gebruik daarna de Flash Luminizer 002 op je oogleden als primer.

Niet te missen, want: dat waren de voorbereidingen, nu het échte werk! Krul je wimpers, breng er Diorshow Maximizer 3D en Diorshow Pump’n’Volume over aan en gebruik het 5 Couleurs Limited Edition Emerald 347 palet voor een Smokey Emerald ooglook. Het is belangrijk om de kleuren naast elkaar te plaatsen (dus niet te mixen) en enkel de randjes te blenden. Als je alles extra wil doen glimmen, kan je jouw oogborsteltje een beetje vochtig maken. Voor meer intensiteit van je Diorshow Khôl 099 potlood, maak je het dan weer best warm. Breng extra mascara aan op de onderste wimperrand, brush je wenkbrauw en je Emerald Eye is klaar. Op lippen en kaken en onder de kin (om je gezicht te framen), kan je de Diorific Matte Fluid Charm 005 gebruiken. Een beetje Diorific Precious Rocks goudpoeder maakt je look helemaal af!

3. Snelle en eenvoudige kapsels

Wat is het? Ben je jouw sluike lokken een beetje beu maar durf je de stap naar de schaar niet wagen? Populaire YouTube vlogster Zoella tipt je de leukste en eenvoudigste kapsels voor lang haar om op een doordeweekse dag niet zo doordeweeks naar buiten te wandelen.

Niet te missen, want: van een visgraat tot een messy pony over een halve up-do tot losse krullen met de stijltang. Zoella legt je elk kapsel haarfijn uit in deze tutorial.

4. Zo breng je glitternagellak tot een goed eind

Wat is het? We geven toe, glitternagellak aanbrengen is geen eitje. Je krijgt nooit de dekking die je wil of de glitters verspreiden zich asymmetrisch over je nagel. Daarom: de juiste techniek om tegen de feestdagen met perfect gelakte glitternagels rond te lopen.

Niet te missen, want: draai het flesje om en rol het tussen je handpalmen. Dit maakt de glitterdeeltjes los en brengt hen dichter bij het borsteltje. Draai de borstel goed rond in het flesje voor je hem eruit haalt en kuis zachtjes af aan het randje. Ready to shine!

5. De beste manier om rode kaken te verbergen

Wat is het? Vooral bij zwierige herfstdagen kan het weleens zijn dat je huid last krijgt van roodheid. Dermatoloog Sam Bunting tipt je daarom graag de Marc Jacobs Color Corrector Covert om plekjes te verbergen.

Niet te missen, want: breng de groenkleurige stick zo aan op je gehydrateerde huid of gebruik een borstel voor meer precisie. Probleemzone bij veel vrouwen? De neus door gesprongen bloedvaatjes. Je zal zien dat de stick meteen effect heeft. Heb je alle rode plekjes gecoverd, dep dan wat foundation over je gelaat voor een flawless resultaat!

Meer beauty-tips