6 huidherstellende tips

Soms is een dagcrème niet goed genoeg om jouw huidprobleem aan te pakken. Een uitgebreidere beautyregime doet dan wonderen. Wij geven je 6 tips om jouw huid te herstellen.

1. Vitamineshot

Dit verhelderende serum met sterk geconcentreerde vitamine C en antioxidanten zoals ginkgo biloba heeft onmiddellijk effect: je huid krijgt nieuwe energie en straalt.

Flavo-C Serum van Auriga

Auriga

2. Totaal egaal

Een egale teint ziet er jonger en frisser uit, maar soms kun je donkere vlekjes en verkleuringen krijgen. Dit serum gomt ze uit, met respect voor de gevoelige huid.

Pigmentclar Serum van La Roche-Posay

La Roche - Posay

3. Jonger van jezelf

Een exclusief en redelijk kostelijk beautygeheim uit IJsland: dit serum activeert het vermogen van je huid om zichzelf te verjongen. Je rimpels worden minder zichtbaar als je elke avond slechts 2 tot 4 druppeltjes aanbrengt. Je hebt daarna geen nachtcrème meer nodig.

EGF Serum van BioEffect

BioEffect

4. Hocus pocus wég

Vergeet flatterende Instagram-filters, jouw huid kan zo op de foto. Dit vernieuwde serum van Lancôme verfijnt de textuur van je huid en maakt je poriën zo goed als onzichtbaar.

Visionnaire LR 2412 4% CX van Lancôme

Lancôme

5. Water, de rest komt later

Er zit maar liefst 77% thermaal water van Avène in dit serum en dat geeft je huid een deugddoend hydraterend bad. Je huid voelt weer soepel, gekalmeerd en verfrist. Een prima kuur na de zomer.

Hydrance Optimale Serum van Avène

Avène

6. Slechte conditie

Kun je niet kiezen? Dit slimme serum van Clinique ontdekt waar je huid herstel nodig heeft en stuurt dan de geschikte ingrediënten naar de juiste plaats. Het serum egaliseert, kalmeert, lift en hydrateert. Met salicylzuur dat dankzij de licht peelende werking voor huidvernieuwing zorgt.

Smart Custom Repair Serum van Clinique

Clinique

Partner Content

Gesponsorde content