6 sensuele parfums

Met parfum kan je je vriend of man helemaal gek krijgen. Gebruik een van deze 6 sensuele parfums en het dak vliegt er af.

1. Mild en krachtig

Een erg vrouwelijke geur, die toch ook elegant licht is. Zwarte bessen worden opgefrist met bergamot en mandarijn akkoorden. Het bloemenboeket krijgt een sensueel karakter dankzij verslavende vanille en zwarte houtsoorten.

De muze: Cate Blanchett is de iconische, elegante, vrijgevochten vrouw voor wie deze geur gecreëerd is.

S ìIntense Eau de Parfum van Giorgio Armani

Si Intense Eau de Parfum

2. Rollen omgedraaid

Vetiver is traditioneel een mannelijk of op zijn minst uniseks ingrediënt, maar in deze geur krijgt het een geraffineerde aantrekkingskracht door de mix met muskus, amber en tere bloemennoten. De verleiding is subtiel en komt op je huid vrij.

De muze : Raquel Zimmermann staat model voor de elegant verleidelijke natuurlijke schoonheid die Narciso Rodriguez voor ogen had.

Narciso Eau de parfum van Narciso Rodriguez

Narciso Eau de parfum

3. 40's glamour

Deze geur opent fris, modern, maar krijgt dan een scherper kantje. Pittige roze peper, exotische mango en zwarte bes maken plaats voor romige, rokerige toetsen van patchoeli, huidmuskus, vanilleorchidee en chocolade. Een waar afrodisiacum!

De muze : Mónica Cruz incarneert de ultieme femme fatale in zwarte kanten lingerie.

Fatale van Agent Provocateur

Agent Provocateur`

4. Onthullend

Dit is geen typische transparante Calvin Klein-geur. De geur is solair oriëntaals, wat zo veel betekent als fris en warm tegelijkertijd. Heel nieuw is de topnoot van ruw zout, die heel sexy op je huid ruikt. Verder is er een klassieke Klein-basis met sandelhout, kasjmier en vetiver.

De muze : Instagram-addict Doutzen Kroes lekte zelf de onthullende foto's van de sexy campagne.

Reveal Eau de Parfum van Calvin Klein

Reveal Eau de Parfum

5. Rebels en vurig

Net zo verslavend als die eerste kop espresso ’s morgens. De geur begint opwekkend met een noot van koffieboon en een helder boeket witte bloemen. Dan komt de vanille – typisch in zwoelere geuren – en houtige ceder en patchoeli om de geur rijkdom te geven. 

De muze : de jonge, artistieke Edie Campbell heeft de juiste rock-’n-rolluitstraling voor de sterke citygirl die deze geur draagt.

Black Opium van Yves Saint Laurent

Black Opium

6. De sexy klassieker

Is er een geur met een meer sexy reputatie dan N°5? Als Marilyn Monroe verklaart in bed niets anders te dragen dan een druppeltje van dit parfum, dan heeft de concurrentie het nakijken. De geur blijft na al die jaren overeind: oranjebloesem, ylang-ylang, roos, sandelhout, vetiver, muskus en de typische aldehyden.

De muze : Brazilian bombshell Gisele Bündchen volgt andere iconische schoonheden als Marilyn Monroe en Nicole Kidman op.

N°5 eau de parfum van Chanel

Chanel

Partner Content

Gesponsorde content