Madame Clooney (39) verscheen sinds de geboorte van haar tweeling al een paar keer stijlvol in het openbaar. Op de rode loper maakte ze haar comeback echter vorig weekend pas, op het filmfestival in Venetië. George Clooney was duidelijk trots op zijn Brits-Libanese schoonheid en ook wij konden onze ogen niet van haar afhouden. En euhm, waar zijn je lange lokken naartoe, Amal?

 

Lila godin

De mensenrechtenadvocate verscheen op het 74ste filmfestival in Venetië in een lila Atelier Versace-jurk waarmee ze niet had misstaan naast een resem Griekse godinnen. Het design had een aansluitende bustier met uitwaaiende rok die voor een dramatische finishing touch zorgde.

Voor de première van de film ‘Suburbicon’ – geregisseerd door manlief – had ze haar lange, zwarte lokken korter geknipt in een volumineuze bob. In combinatie met een rode lip en Lorraine Schwartz juwelen was haar beautylook heel fifties (denk: de zuiderse versie van Marilyn Monroe).

Saffierblauw en strapless

Net voor deze prachtige verschijning was Amal Clooney ook al gespot in Venetië, tijdens een diner bij Da Ivo. Make-up artieste Charlotte Tilbury postte een Instagram-foto met Amal naast haar in strapless saffierblauwe Missoni-jurk. Dit keer met – tsjiens – weelderige lange lokken. Er neemt er ons hier duidelijk eentje in de Amal-ing!

Ook deze celebs gingen kort