Voor de vierde keer op rij stelde ex-Spice Girl Victoria Beckham afgelopen weekend de nieuwste collectie van haar gelijknamige kledinglijn voor op de London Fashion Week. En die was naar goede gewoonte weer subliem ook. Naast een stel elegant uitgesneden jurken, knappe geruite blouses en oversized mantels in de eveneens traditiegetrouwe neutrale tinten crème, zwart, grijs en wit, was ook de beauty-look van de modellen om van te smullen.

In het verlengde van de casual office-look die Victoria meestal aanhoudt, waren de modellen ook wat beauty betreft in een soort van ‘no make-up make-up‘-look gestoken. De hoogtepunten van die look: een frisse, ogenschijnlijk poeder- of foundation-loze teint en een erg natuurlijk uitziend streepje gouden highlighter op de ogen, waardoor de natuurlijke features in het gezicht van elk model natuurlijk tot hun recht kwamen.

Een niet te versmaden onderdeel van die natural beauty-look?  Een perfect gemanicuurd stel nagels natuurlijk. En – hoewel de kwaliteitsvolle silhouetten van Victoria Beckham een klein fortuin waard zijn, bleken de gebruikte beautyproducten dat verrassend genoeg niet.

Vegan en cruelty-free nagellak

Vooral de nagellak die de modellen van een perfect gepolijst stel nagels moest voorzien, bleek niet alleen bijzonder ‘goedkoop’, maar ook nog eens compleet ethisch verantwoord. Voor de manicure van haar modellen koos Victoria immers voor een nagellak-merk waarvan de producten niet alleen volledig veganistisch zijn, maar ook cruelty-free. Dat laatste wil zoveel zeggen als: niet getest of geproduceerd op de kap van dieren.

De naam van de vegan cult-brand? Peacci, de persoonlijke favoriet van nagel- en make-up artieste Daisy Kalnina.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor beauty lovers die zelf geïnteresseerd zijn in de statige Beckham-look is er trouwens goed nieuws, want een Peacci-kleurtje schaf je al aan tegen de democratische prijs van € 12 per potje.

Bovendien blijkt Victoria Beckham niet de enige designer die fan is van het nagellak-merk: ook backstage bij tal van andere shows op de London Fashion Week werd de beauty must-have veelvuldig gespot. Onder meer bij Vivienne Westwood en Shrimps was het ook al Peacci dat de klok sloeg op de nagels van de modellen in kwestie.

Shop hier de leukste kleurtjes uit het Peacci-assortiment:

En als de brand goed genoeg wordt bevonden door zowat de volledige high fashion-scène, wie zijn wij dan om aan de kwaliteit te twijfelen? De leukste kleurtjes uit het assortiment shop je hier!

Sealight

Peacci, € 12. Koop hem hier

Kitten

Peacci, € 12. Koop hem hier

Lemonade

Apple Blossom

Peacci, € 12. Koop hem hier

Meer lezen over de Fashion weeks en beauty:

SOURCE: You Magazine