Home Beauty Beautysavers voor op de festivals
Beautysavers voor op de festivals

Dans je op festivals tot in de vroege uurtjes en vormt fastfood daarbij je middag- én avondmaal? Heerlijk, maar niet zo goed voor je huid en haar. Om de schade te beperken, verzamelden wij dé zes beautysavers die in elke festivalrugzak thuishoren.

1. Schoon zonder zeep

rituals_handsfree_eur4-461571.jpg NL

Hands Free van Rituals is een ‘zeep zonder water’ die je handen reinigt én ontsmet zonder dat je op zoek hoeft naar een wasruimte (waar je dan uren moet aanschuiven!). Wrijf een kleine hoeveelheid van de gel door je handen en je voelt meteen het verschil: schoon, ontvet en ontsmet.

Hands Free van Rituals (€ 25 voor 50 ml). Shop nu

 

 

 

2. Mirakelhaar

batiste-dry-shampoo-blush-200ml-461565.jpg NL

Als je je haar wast net voor je naar het festival vertrekt, blijft het zelden drie dagen goed liggen. En al zeker niet na een paar uur dansen. De oplossing? Dry Shampoo Blush van Batiste. Spray het over je haar, laat even inwerken en borstel goed uit. Je haar is niet langer vet, heeft volume en ruikt ook nog eens zalig.

Dry Shampoo Blush van Batiste (€ 4,75 voor 200 ml). Shop nu

 

 

 

3. Instant frisser

yvesrocher-461573.jpg NL

In de zomer wordt het soms warmer en klammer dan je lief is. Neem dus zeker de Botanical Care Mist van Yves Rocher mee. Verstuif deze spray zo vaak als je wilt over je gezicht en lichaam. Hij verfrist en hydrateert meteen je huid. Laat die tropische temperaturen maar komen!

Botanical Care Mist van Yves Rocher (€ 25,50). Shop nu

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Vastgenageld

pronails_sopolish_colours-461570.jpg NL

Veel make-up is niet zo'n goed idee op festivals. Je hebt last van uitgelopen mascara of te veel of te weinig blush of lipstick omdat je geen spiegel bij de hand hebt. Hou je make-up dus simpel. Ga liever voor mooi gelakte nagels in catchy kleuren zoals de Jungle Jewels van Pro Nails. Zo ga je in stijl naar het festival.

Jungle Jewels van Pro Nails (€ 12,50). Verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten. Shop nu

 

5. Braziliaans geurtje

perfumed oil

Een hele flacon parfum meezeulen in je rugzak? Niet echt handig. Dat vonden ze ook bij L’Occitane. In hun nieuwe Braziliaanse lijn zit dan ook deze Roll-on Huile de Parfum Jenipapo. Een zachte bloemengeur verpakt in een handig klein flesje, made in Brazil. Perfect voor op festivals, maar ook handig op het werk of in de sportclub.

Roll-on Huile de Parfum Jenipapo van L'Occitane au Brésil (€ 20). Shop nu

 

 

 

 

 

6. Beautystrip

gamme_ioma_tabs-461566.jpg NL

IOMA pakt uit met beautytabs. Deze handige skincare-strip bestaat uit zeven losse doseringen van 1 ml, ééntje voor elke festivaldag. Bovendien kun je uit vier formules kiezen: de Optimum Moisture Cream belooft een gehydrateerde en stralende huid. DeYouthful Moisture Cream gaat fijne lijntjes tegen.De Generous Cream is een aanrader bij rimpels en fijne lijntjes. De Repair Gel gaat dan weer voor een schone en zuivere huid.

Tabs van IOMA (€ 8,30 per strip van 7). Shop nu