Beautysecrets van yogagoeroe Nele

Nele komt oorspronkelijk uit de reclamewereld en holde van deadline naar deadline. Nu is ze bezeten van yoga. Ze geeft graag haar  5 beautygeheimen aan jou prijs.

1. Ayurvedische beauty

Nele Van Poucke: "Mijn favoriete merk is Kama Ayurveda, producten gebaseerd op de Ayurveda-leer. De JWalini huidolie breng ik aan op mijn droge huid, daarna neem ik een warme douche om de kruiden goed te laten intrekken. Het resultaat? Een superzacht velletje."

2. Olie op je haar

Nele Van Poucke: "Ik kan niet zonder het serum en de olie van Morroccanoil. Het beschermt mijn haar tegen de zon, zeker bij het surfen."

3. Detoxtip

Nele Van Poucke: "Bij het opstaan drink ik altijd een glas lauwwarm water met een schijfje citroen. In de winter voeg ik nog wat gember toe. Dat zorgt voor een goede detox en darmtransit bij de start van de dag."

4. Met Kiehl's in bad

Nele Van Poucke:  "Als ik tijd heb, geniet ik van een ontspannend bad. Mijn favoriete producten zijn die van Kiehl's omdat ze zo lekker ruiken, vooral de Vanilla & Cedarwood Skin-Softening Body Cleanser."

5. Wellnessplek

Nele Van Poucke: "Mijn hemel op aarde ligt in Nosara in Costa Rica: mooie natuur, lekker eten, yoga én goede golven om te surfen. Al ben ik nog maar een beginner, I love it."

Meer over Nele: www.yogaflow.be

Partner Content

Gesponsorde content