Home Beauty Beautytip: verleidingstruc met lipstick en kersensteel

Beautytip: verleidingstruc met lipstick en kersensteel

Beautytip: verleidingstruc met lipstick en kersensteel

Mannen vinden vrouwen met rode lippen super sexy, dat is bewezen. Beautymerk Yves Rocher heeft dan ook een nieuwe lipstick klaar in 12 erg verleidelijke kleuren. Voeg daar een indrukwekkende kersentruc aan toe, en je scoort 10 op 10!    

Yves Rocher brengt ’12 natural ways to seduce’, of beter gezegd: 12 stralende en aantrekkelijke kleuren lipstick. Hét geheime ingrediënt? Kersenolie! Niet alleen omdat dit uiteraard tot de verbeelding spreekt, maar ook omdat kersenolie het vermogen heeft om licht te brenken en een glazend effect geeft. De intens zintuiglijke formule versmelt met de lippen en geeft ze een prachtige, glossy kleur

Yves Rocher lipstick

100% kersenolie

Kersenolie is geselecteerd vanwege haar uitzonderlijke vermogen om het licht te breken en haar natuurlijke glanseffect. Bovendien is deze olie rijk aan Omega 6 en 9 die bekend staan om hun natuurlijk voedende en beschermende werking

Hoe leg je met je tong een knoop in een kersensteel?

Verleidelijke lippen, daar gaan we voor! En daar hoort nog een cool trucje bij om die droomdate helemaal voor jou te winnen. Kun jij al een knoop in een kersensteel draaien met je tong?

Zo doe je dat

1.Vouw de steel in de helft rond het puntje van je tong. Doe dit in de lengte, zodat de gevouwen steel langs de lengte van de tong ligt.

2. Neem de gevouwen steel tussen je voortanden. Bijt zachtjes tot de twee uiteinden oversteken en vorm een lus met een X-vorm cross-over.

3. Houd een uiteinde van de steel vast met je tanden, gebruik het puntje van je tong om het andere uiteinde van de steel door de lus te duwen die je hebt gemaakt. Probeer met je tanden om het andere uiteinde van de steel door de lus te draaien. Dit kan enkele minuten duren, maar het is mogelijk: oefening baart kunst!