Als het om kapselkleuren gaat, blijft bruin haar nogal snel in de koude staan. Toch zijn de mogelijkheden voor een bruin kapsel eindeloos: van highlights over lowlights tot ombrés. Welke foto neem jij mee naar je volgende kappersbezoek?

15 x bruin kapsel voor vrouwen

Chrissy Teigen

Het kapsel van Chrissy Teigen is steeds een mix van goudblond, bruin en oker wat heel het jaar lang een zomers gevoel geeft.

Lily-Rose Depp

Ook Lily-Rose Depp heeft altijd de zomer op haar bol dankzij deze asblonde lokken met een lichtere tint op de puntjes.

Bella Hadid

Met karamelkleurige accenten aan de uiteindes krijgt je kapsel diepte. Zet net als Bella Hadid de krultang erin voor extra veel definitie en volume.

Elizabeth Olsen

Het jongste Olsen-zusje heeft een frisse, natuurlijke look. De gouden kleur in de haarpuntjes creëren een subtiele ombré.

Beyoncé

Heb je van nature donkerbruin haar, licht je coupe dan op met een warme, koperkleurige ondertoon. Kies tinten die matchen met je huidskleur voor een look die mooi blendt, Beyoncé doet dat prima.

Miranda Kerr

Je kan je gezicht mooi framen door er een lichtere kleur rond te zetten. Ook met wat highlights op de punten, ziet je gelaat er meteen een stuk frisser uit – kijk maar naar de zwangere Miranda Kerr. Hoe harder de uitgroei, hoe mooier.

Emma Stone

De lichtbruine ombré van Emma Stone is dankzij de rode ondertoon helemaal herfstproof.

Laverne Cox

Laverne Cox uit Orange is the New Black heeft tegenwoordig een zoetbruin kapsel dat haar huidskleur en haaraanzet erg flatteert.

Jessica Alba

Jessica Alba loopt tegenwoordig rond met een askleurige tint die het meest tot zijn recht komt als ze ‘m in de krul legt.

Mandy Moore

Mandy Moore is geen muurbloempje als het op kapsels aankomt, maar met deze geframede coupe met een verloop van licht naar donker komt ze toch écht wel goed weg.

Halle Berry

Halle Berry blijft met haar donkere aanzet en karamelkleurige highlights dicht bij haar eigen haarkleur. Erg fris en jong!

Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld houdt van donker en deze roestkleurige ondertoon is helemaal perfect voor de herfst.

Dakota Johnson

Wat we precies bedoelen met een ik-ben-net-terug-van-het-strand look? Kijk naar Dakota Johnson en je snapt ‘m.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez laat haar huid extra stralen door aan haar bruine lokken héél lichtblonde honingtinten toe te voegen.

Gisele Bündchen

Liever echt iets tussen bruin en blond? Gisele Bündchen rockt de ‘bronde’ trend als de beste.

Meer kapselinspiratie

Beelden: IMaxTree