Cara Delevingne
 wordt Rimmel’s gloednieuwe ambassadrice

Vanaf vandaag sluit Cara Delevingne zich aan bij de Rimmel-familie. Met deze klassieke schoonheid, topmodel en Britse actrice koos het make-upmerk voor een krachtige ambassadrice met een unieke attitude. You go, girl!

“Ik ben vereerd om met Rimmel London te mogen samenwerken,” zegt de 23-jarige Delevingne trots. “Het is het eerste make-upmerk waar ik als tiener mee in aanraking kwam. Ik ben een echte London Girl en Rimmel vertegenwoordigt de uitdagende, cosmopolitan beauty styles.”

It-girl op sociale media

rimmel

Montse Passolas, Vice President Global Marketing bij Rimmel London, is tevreden met de keuze. “Met haar uitzonderlijke talenten en onverschrokken karakter is zij overal ter wereld een echte inspiratie voor jonge vrouwen. Cara Delevingneheeft een heel groot online bereik en heeft heel veel social media volgers waardoor Rimmel in contact komt met onze belangrijkste doelgroep. Ze is een iconische, Britse ambassadrice en een fantastische partner voor het merk.”

Say what? Een persconferentie op snapchat!

Op 15 april 2016 wordt er een baanbrekende Global Snapchat persconferentie gehouden. Daarin zal Cara Delevingne haar favoriete vragen van het publiek selecteren om ze live op Snapchat te beantwoorden.

Lees ook:

Waarom Cara Delevingne weer heel even model is

Wenkbrauwen à la Cara

9 straffe madammen die ons inspireren

Partner Content

Gesponsorde content