De 6 beste gezichtsolieën

Bijna bij alle beautymerken zie je ze nu opduiken: kostbare gouden flesjes met pure gezichtsolie. Je krijgt er een mooie glow van, werkt als dagcrème, je huid is meer in balans ... Wij selecteerden de 6 beste gezichtsolieën.

1. Natuurlijk jonger

Een fluweelzachte gouden substantie met 7 plantenoliën en essentiële olie uit de immortelle-bloem uit Corsica, die uitzonderlijk hoge concentraties verjongende ingrediënten bevat. Natuurlijk, maar erg doeltreffend.

Huile de Jeunesse Divine van L'Occitane

L'Occitane

2. Wég vermoeidheid

Een kostbare mix van voedende plantenoliën zoals jojoba, rozenbottel, zonnebloem, abrikoos en krachtige essentiële oliën om de huid meer vitaliteit te geven. De olie geurt heerlijk, heel fijn dus om jezelf 's avonds een klein wellnessmoment te gunnen.

Extraordinary Oil van L'Oréal

L'Oréal

3. Diepe voeding

Tijdens de menopauze verliest je huid lipiden. Dit concentraat van omega 6- en omega 9-vetzuren vult de reserves aan en maakt je huid weer soepel en stevig. De olie is 100% hypoallergeen en wordt goed verdragen door de kwetsbare en gevoelige huid.

Neovadiol Magistral Elixir van Vichy

Vichy

4. Honingzoet

De speciale watery oil-textuur zorgt ervoor dat de olie volledig en snel geabsorbeerd wordt. Steringrediënt is de honing van de zwarte bij van Ouessant, rijk aan aminozuren, oligo-elementen en fructose om de huid sterker en steviger te maken. Geeft je huid een lift!

Abeille Royale Verstevigende Olie van Guerlain

Guerlain

5. Rozengeur 

Absolute luxe: een prachtig dieppaars flesje met daarin een zuivere olie die geurt naar zwarte roos. Satijnzachte formule met dederolie en pruimenolie om de droge en fragiele huid te kalmeren en diep te voeden. Je huid voelt weer comfortabel en heerlijk zacht.

Black Rose Precious Face Oil van Sisley

Sisley

6. Zachte vitaminebom

Pure krachtige 100% natuurlijke vitamine A, provitamine A en retinoïde analoog werken tegen rimpels en pigmentvlekken zonder de irriterende neveneffecten van chemische vitamine A. Een zachte olietextuur die je elke nacht op je huid kunt deppen, met of zonder nachtcrème.

Bio Retinoid Anti-Ageing Concentrate van REN

Partner Content

Gesponsorde content