Dé armband die beschermt tegen de zon

Vanaf nu zal het zwart op wit staan: hoe schadelijk is de zon nu echt? Vanaf wanneer moet je je inwrijven en met welke factor? De armband 'June' biedt alle antwoorden op deze vragen en is dus goed voor je huid!

De armband 'June' is dé oplossing voor onze huidproblemen. Deze armband meet de UV-stralen en is verbonden met de June-app op jouw iPhone. Deze app vertelt je wanneer de UV-stralen schadelijk zijn, wanneer je je best inwrijft en met welke factor, wanneer je het best een hoed of een zonnebril draagt en wanneer je het best de zon vermijdt. 

Een modieuze én unieke armband

De ontwerpster van deze armband is niemand minder dan Camille Toupet: zij ontwerpt ook voor Louis Vuitton. Zij heeft ervoor gezorgd dat de functionele armband er ook modieus uitziet door de facetten die ogen als die van een diamant waardoor je je niet hoeft te schamen om de armband de hele dag te dragen, integendeel zelfs. Bovendien bestaat er geen enkele armband die ook maar een beetje op deze gelijkt. Erg uniek dus. Het model bestaat in drie kleuren: goud, witgoud en staalgrijs. Voor ieder wat wils!

Je kan de armband online verkrijgen tegen een prijs van €95.

Partner Content

Gesponsorde content