Cindy Crawford is zonder twijfel één van de grootste schoonheidsmuzes ooit. De knappe brunette en voormalig supermodel behield haar glow en gave huid door de jaren heen. Dochter Kaia Gerber neemt stilaan de fakkel van haar over en als ze zich aan één beautyregime houdt, dan is het wel die van haar mama. Dit zijn hun skincare, haar en make-up essentials die ook jij aan je routine kan toevoegen.

9 x beautytoppers volgens Cindy Crawford

Serum van Meaningful Beauty

Dit serum maakt deel uit van Cindy’s eigen ‘Meaningful Beauty’ lijn (en kan je bij ons enkel online kopen aan € 53 voor 30 ml). Smeer na je reiniging en vòòr je moisturizer of nachtcrème.

Oogmasker van Shiseido

Na de fashion weeks zouden Cindy en haar dochter Kaia zweren bij dit oogmasker met retinol (€ 66,90 voor 12, bij Ici Paris XL).

Droge lichaamsborstel van Espa

Droogborstelen is een populaire skincare techniek onder celebs. De lymfedrainage zorgt voor een betere bloedcirculatie, vermindert roodheid en voorkomt cellulite. Cindy doet het voor ze een douche of bad neemt. Deze van Espa bevat haartjes van Mexicaanse cactussen (€ 24).

Zonnecrème van Meaningful Beauty

Nadat je jouw lichaam en gezicht hebt geëxfolieerd, is het belangrijk al-tijd een crème met SPF te gebruiken. Het beschermt je huid tegen schadelijke UV-stralen en is de belangrijkste stap tegen veroudering. Cindy gebruikt haar eigen Environmental Protecting Moisturizer Broad met SPF 30 (online te koop aan € 53 voor 50 ml).

Zijden kussensloop van Slip

Om haar lokken sterk te houden, zweert Crawford bij deze zijden kussensloop van Slip (€ 93,19)Katoenen kussens kunnen gebroken haar en gespleten punten veroorzaken. Katoen is daarnaast heel absorberend waardoor het de oliën van je haar opslorpt en je lokken gedeshydrateerd achterblijven.

Sulfaatvrije shampoo van Kevin Murphy

De favoriete shampoo van Cindy? Dat zijn de parabeen- en sulfaatvrije tubes van Kevin Murphy. Zij gebruikt de Hydrate-Me Wash Kakadu Plum Infused Shampoo die zijde en Kakadu Plum bevat, een Australische vrucht met vitamine C die de flexibiliteit van het haar bevordert. Online te koop aan € 24,50 of bij onder andere The Pony Club in Antwerpen.

Smooth Spray haarmist van Ouai

Jen Atkin’s Ouai Smooth Spray is al even een cult-favoriet onder celebs, en ook Cindy agrees (€ 28 bij Fin du Jour). Deze pre-styling spray wordt gebruikt als een leave-in conditioner, ontwarrer en beschermer tegen de hitte van de fohn en stijl- en krultang.

De lipbalsem van La Mer

Crème de La Mer bestaat ook in lip-variant. Cindy Crawford gebruikt hun lipbalsem elke dag om ze zacht en gehydrateerd te houden (€ 56,90 voor 9 gram).

Lash Stiletto Ultimate Length Mascara van Maybelline

Als laatste: dé tip waar je waarschijnlijk al lang zit op de wachten. Haar verleidelijke wimpers creëert ze met een mascara die je gewoon in de supermarkt kan vinden (online te koop aan € 10,99).

Meer beautytips van celebs