Als het om de skincare en make-uproutine van Angelina Jolie gaat, zijn wij een en al oor. De topactrice en activiste is niet voor niets zowat de mooiste vrouw die momenteel op de aardbol rondloopt. In een interview met Hello! onthulde Angie haar beautygeheim, en dat is hélemaal niet zo gesofisticeerd of complex als je zou verwachten.

 

Wat schoonheidsproducten betreft, houdt ze het graag bij een minimum. Eigenlijk is er maar één make-upproduct waar ze écht verknocht aan is. Voor ze haar luxueuze villa verlaat, brengt ze al-tijd een toefje concealer aan om donkere kringen onder haar ogen te verbergen.

Pretty Jolie

Op haar 41ste is Angie er best in geslaagd haar huid natuurlijk jong en stralend te houden doorheen de jaren. Daar moet ongetwijfeld een peperdure antirimpelcrème achterzitten, denk je vast? Nee hoor, in tegendeel zelfs. Eigenlijk heeft de mensenrechtenactiviste niet echt een anti-aging routine. Ze zegt namelijk dat ze absoluut niet bang is om er oud uit te zien. Na de littekens die ze heeft van haar preventieve borstamputatie, zette ze haar gezondheid altijd op de eerste plaats. Eerder dan zich zorgen te maken over rimpels, hecht ze dus erg veel belang aan haar gezondheid en die van haar kinderen.

Misschien heeft het wel met die healthy lifestyle te maken, maar pretty Jolie blijft tegenwoordig een beetje onder de radar. We waren dan ook dolblij toen Guerlain eerder dit jaar aankondigde dat ze het nieuwe gezicht wordt van hun nieuwe ‘Mon Guerlain’ geur. Hier ontdek je haar eerste reclamecampagne (en haar giga-wijndomein!).

Meer over Angelina Jolie