Home Beauty Dé beautytip: Herstelkuur
Dé beautytip: Herstelkuur

De donkerste dagen van het jaar liggen achter ons, maar je huid vertoont nog wel de sporen van een gebrek aan licht, lucht en vrolijkheid. Dit is dus het ideale moment om jezelf op een luxekuur bomvol werkzame ingrediënten te trakteren.

Wees maar zeker: je huid slorpt die extra verzorging gulzig op. Zo'n kuur gebruik je in plaats van je gewone serum onder je dag- en/of nachtcrème. Je huid vernieuwt zichzelf om de 28 dagen, dus het is ideaal als je voor een kuur van vier weken gaat. Zo kun je ten volle van het resultaat genieten.

 

Kies jouw beautykuur

bioeffect

Antiverouderingsboost

Deze antiverouderingskuur van BIOEFFECT maakt je huid na een maand steviger en vermindert rimpels tot 34%. De ampullen bevatten hoge concentraties stoffen die je cellen activeren en je huid het signaal geven om te verjongen.

30 Day Treatment van BIOEFFECT (€ 250).
> Shop nu

 

YR

 

 

Plantenkracht

Deze kuur van Yves Rocher met plantaardige stamcellen gebruik je 's avonds om veroudering op maar liefst tien vlakken te bestrijden. Je huid wordt gladgestreken en grondig gehydrateerd zonder irritatie.

Anti-Age Global La Cure van Yves Rocher (€ 39).
> Shop nu

 

meso

 

 

Pure vitamine C

Met deze hoog geconcentreerde dosis vitamine C van mesoestetic krijgt je huid vier weken lang een intensieve dosis antioxidanten. Zo kan je huid beter vechten tegen invloeden van buitenaf. Ze wordt sterker en krijgt nieuwe energie.

energy C van mesoestetic (€ 67,30).
> Shop nu
 

Dr H

 

Olievrij & biologisch

De nachtverzorgingen van Dr. Hauschka, zoals deze kuur, zijn olievrij, wat ze heel geschikt maakt voor alle huidtypes. Dr. Hauschka raadt één kuur per jaar voor elke tien levensjaren aan. Dus 3 kuren als je een dertiger bent, 4 voor veertigers…

Herstellende Nacht Conditioner van Dr. Hauschka (€ 60,50 voor 50 ampullen).
> Shop nu

 

La Prairie

 

 

Luxe boost

Met enkele druppels van dit luxeserum van La Prairie geef je je huid extra energie, meer elasticiteit en veerkracht. Elk flesje bevat genoeg kostbaar serum voor 7 dagen.

Cellular Power Infusion van La Prairie (€ 393,85).
> Shop nu

 

 

Babor

 

Nieuwe huid

Een peelingkuur gebruik je altijd het best als je gezicht niet te veel in het zonlicht komt (dus niet doen als je nu op skivakantie vertrekt!). De fruitzuren in deze peeling van Babor zorgen voor een compleet nieuwe huid na 21 dagen.

Derma Cellular Ultimate AHA Skin Peel van Babor (€ 140,50).
> Shop nu