Dé beautytip: In-flight essentials

Elegant een langeafstandsvlucht overleven en fris en fruitig op je bestemming aankomen: het lijkt alleen weggelegd voor Hollywoodsterren (met hun first class tickets). Waarom zien wij gewone stervelingen er altijd zo verkreukeld en gehavend uit na een vlucht? Met een goede survivalkit in je handbagage kom je toch met een stralende huid aan op je bestemming. Alle verpakkingen zijn onder de 100 ml, zodat je niets hoeft in te leveren bij de luchthavencontrole, want dat zou jammer zijn.

1. Reinigen

Make-up zit alleen maar in de weg. Maak je huid voor vertrek helemaal schoon met zachte reinigingsdoekjes. Deze bevatten korenbloem en werken ook ontzwellend en kalmerend rond de ogen. Tussendoor kun je ze gebruiken om je handen of hals te verfrissen.

Klorane make-up remover wipes (€ 8). Shop nu

2. Hydrateren

Na het reinigen is het vooral zaak om zoveel mogelijk vocht in je huid vast te houden. Een hydraterend masker werkt dan nog beter dan een gewone crème. Breng een dikke laag SOS-balsem aan en zelfs de meest dorstige huid komt weer in balans.

Qiriness Le Wrap D'Eau (€ 40,30). Shop nu

3. Oogcontour

Als je huid vocht verliest, zie je dat meteen aan je oogcontour, waar fijne lijntjes zichtbaar worden. Een speciaal oogmaskertje brengt de actieve bestanddelen veel dieper in je huid dan een normale oogcrème, zodat ze de hele vlucht doorwerken. Laat het maskertje inwerken en klop het overgebleven product achteraf verder in.

Annayaké Ultratime instant radiance eye patch (€ 71,40 voor 6 patches). Shop nu

4. Lippen

Extract van de cameliabloem hydrateert, terwijl de camelia-olie droge lippen ook weer voedt, waardoor ze zacht en soepel worden. Een dikke laag op je lippen en contouren maakt ze mooi vol en rozig.

Chanel Hydra Beauty Nutrition Baume Nourrissant Lèvres (€ 36). Verkoopinfo

5. No Stress

Krijg je ook stress van die claustrofobisch kleine stoelen en muffe lucht? Rol wat van dit lavendel-salie aroma over je pols en adem diep in. De essentiële oliën verlichten stress en omringen je met een subtiel fris parfum.

Aveda stress-fix concentrate (€ 21). Shop nu

6. Verfrissen

De hele vlucht door kun je je huid verfrissen met een speciale gezichtsspray. De spray werkt hydraterend dankzij cactusbloem, maar ook zuiverend tegen vliegtuigmicroben met lavendel, geranium en rozemarijn.

Kiehl's In Flight Refreshing Facial Mist (€ 15). Shop nu

Partner Content

Gesponsorde content