https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Beauty Dé beautytip: Parfumolie
Dé beautytip: Parfumolie

Alcohol in parfums kan je huid verkleuren onder invloed van de zon. Bovendien kan een spray op warme dagen te intens ruiken. Jezelf met olie parfumeren is een subtiel en sexy alternatief.

De geur komt langzaam vrij terwijl je huid opwarmt. Het effect is ook zachter, je ruikt vooral de basisnoten. Je brengt een parfumolie aan op de warmste plekjes van je lichaam: in je hals onder je haar, achter je oren, tussen je borsten, in je knieholtes en aan de binnenkant van je ellebogen. Of kies eens voor een heerlijk geparfumeerde lichaamsolie waarmee je je rijkelijk insmeert na het zonnebaden. Tip: als je lang haar hebt, kun je de puntjes ook zachtjes parfumeren met olie.

 

Byredo

 

Into the wild

De geur van een groen bos, een knetterend kampvuur en frisse aarde. Dit is iets voor buitenmeisjes: fris, maar ook een beetje spannend.

Gypsy Water van Byredo (€ 50).
> Shop nu

 

 

 

 

 

The Body Shop

 

Paradise found

Fruitige mandarijn, een waterig boeket van waterlotus met een zilte zeebries op de achtergrond. Je droomt meteen weg van de stranden op Fiji.

Fiian Water Lotus Parfumolie van The Body Shop (€ 12).
> Shop nu

 

 

Caudalie 2

 

 

Goddelijk

Omdat de geur zo verleidelijk was, werd dit jaar ook een 'Parfum Divine' uitgebracht, maar de oorspronkelijke olie blijft onklopbaar: een zonnige geur met sexy houtnoten.

Huile Divine Corps, Visage, Cheveux van Caudalie (€ 21,96).
> Shop nu

 

 

 

 

Nuxe

 

 

 

Klassieker

Ook deze cult-olie kreeg een parfumzusje. De verslavende geur van zon, warm zand met een toets vanille en oranjebloesem is niet voor niets al twintig jaar favoriet.

Huile Prodigieuse van Nuxe (€ 32).
> Shop nu

 

 

 

Yves Rocher

 

Tropicana

Vrouwen in Tahiti parfumeren zich met de bekende monoï-olie waarvoor heerlijk geurende tiarébloemen in kokosolie worden geweekt. Tropischer kan het niet.

Monoï de Tahiti Droge Olie van Yves Rocher (€ 5,95).
> Shop nu