Dé beautytip: Slimme serums

Bijna september, dus tijd om je beautyregime opnieuw wat aan te passen. In volle zomer had je misschien genoeg aan een dagcrème en een zonnebescherming, maar nu loont het de moeite om iets extra's aan je verzorging toe te voegen. Serums zijn geconcentreerde formules die heel gericht je specifieke huidzorgen na de zomer aanpakken. Denk aan hyperpigmentatie, dehydratatie, een doffe teint, zonnerimpeltjes of te grove poriën. Het goede nieuws is dat serums steeds lichter en steeds slimmer worden. Dat betekent dat je dat extra laagje niet voelt zitten, maar dat je na enkele weken wel degelijk resultaat ziet.

Het beste serum voor jouw huidprobleem

Serum

1. Doffe teint

Dit verhelderende serum met sterk geconcentreerde vitamine C en antioxidanten zoals ginkgo biloba heeft onmiddellijk effect: je huid krijgt nieuwe energie en straalt.

Flavo-C Serum van Auriga (€ 35,55). >>Shop nu

 

 

 

Serum

2. Pigmentvlekjes

Een egale teint ziet er jonger en frisser uit, maar na de zomer kun je donkere vlekjes en verkleuringen krijgen. Dit serum gomt ze uit, met respect voor de gevoelige huid.

Pigmentclar Serum van La Roche-Posay (€ 28,80). >>Shop nu

 

Serum

3. Rimpels

Een exclusief en redelijk kostelijk beautygeheim uit IJsland: dit serum activeert het vermogen van je huid om zichzelf te verjongen. Je rimpels worden minder zichtbaar als je elke avond slechts 2 tot 4 druppeltjes aanbrengt. Je hebt daarna geen nachtcrème meer nodig.

EGF Serum van BioEffect (€ 135). >>Shop nu

 

 

 

Serum

4. Grove poriën

Vergeet flatterende Instagram-filters, jouw huid kan zo op de foto. Dit vernieuwde serum van Lancôme verfijnt de textuur van je huid en maakt je poriën zo goed als onzichtbaar.

Visionnaire LR 2412 4% CX van Lancôme (€ 78, vanaf september in België te koop).

>>Shop nu al online

 

 

 

 

Serum

5. Dehydratatie

Er zit maar liefst 77% thermaal water van Avène in dit serum en dat geeft je huid een deugddoend hydraterend bad. Je huid voelt weer soepel, gekalmeerd en verfrist. Een prima kuur na de zomer.

Hydrance Optimale Serum van Avène (€ 22,05). >>Shop nu

 

 

 

Serum

6. Slechte conditie

Kun je niet kiezen? Dit slimme serum van Clinique ontdekt waar je huid herstel nodig heeft en stuurt dan de geschikte ingrediënten naar de juiste plaats. Het serum egaliseert, kalmeert, lift en hydrateert. Met salicylzuur dat dankzij de licht peelende werking voor huidvernieuwing zorgt.

Smart Custom Repair Serum van Clinique(€ 69,30). >>Shop nu

Partner Content

Gesponsorde content