Home Beauty De crème de la crème voor de winter

De crème de la crème voor de winter

De crème de la crème voor de winter

Nieuw jaar, nieuwe skincare! Maak je keuze uit deze verfijnde selectie van crèmes.

1. Royale schoonheid

Crème

Het nieuwe oogserum van Guerlain bevat koninginnegelei en pure honing uit de bretaanse ‘Noire’-abdij. Deze actieve bestanddelen helpen je bij het vormgeven van je blik. De gepatenteerde applicator werd exclusief voor dit unieke product ontworpen en volgt de natuurlijke beweging van je vinger. Deze koninklijke behandeling corrigeert tekenen van veroudering en geeft je een frisse uitstraling.

Abeille Royale Gold Eyetech Guerlain, € 112,5

2. In de spotlights

Crème

Voor een stralende huid breng je Bio Beauty van Nuxe Flash Perfection aan. Dit serum zorgt voor een gladdere en vollere textuur van de huid en verlicht je expressie. Laat die complimentjes maar komen!

Bio Beauté By Nuxe Flash Perfection, € 28.50

3. Absolute verzorging

Crème

Na Skin Absolute Night lanceert Filorga Absolute Skin Day, die met haar drievoudige verzorging diep inwerkt op de verouderde huid. Deze verlichtende dagcrème stimuleert de natuurlijke afweer van de huid en neutraliseert de schadelijke UV straling.

Filorga Skin Absolute, € 119

4. Masker magie  

Crème

Le lift, het anti-rimpel tonifiërend massage masker van Chanel, verstevigt de huid en geeft je velletje een nieuwe jeugd. Zijn frisse textuur kalmeert de huid voor een moment van pure ontspanning. Zijn zachte geur is een absoluut pluspunt!

Lift Masque Massage Chanel, € 75 

5. Bye bye kraaienpootjes 

Crème

Het serum Capture Totale van Dior opent en verheldert de ogen. Het geeft een anti-aging behandeling dat de vaste materie rond de ogen reconstrueert. Een recente studie van het merk heeft aangetoond dat grote ogen een indruk van goedhartigheid geven. En de ogen geven een weerspiegeling van je ziel, toch?

Dior Capture Totale, € 112

6. Crème suprême

Crème

Supremÿa biedt dé anti-aging verzorging bij uitstek. Breng de crème aan voor een gevoede en ontspannen huid. De balsem, op basis van hazelnoot olie, kokum boter en macademia olie, geeft een frisse en verfijnde geur. De crème, met pittig prijskaartje, zorgt ervoor dat jouw huid de bijzondere behandeling krijgt die ze nodig heeft!

Supremÿa Baume at night Anti-Age Sisley, € 485 

7. S.O.S droge huid

Crème

De romige crème van Yonka is dé oplossing voor een droge tot zeer droge huid en biedt bescherming en comfort in het dagelijks leven. De crème, gemaakt met essentiële oliën van lavendel en kamille, zorgt voor een buitengewoon zachte huid!

Yonka Age Defense, € 49

 

Meer tips voor een stralende huid: