De lente op je huid

Ben je het koude winterweer ook zo beu? De nieuwe collectie Acque Nobili van Acqua di Parma voert je onmiddellijk mee naar een Italiaanse bloementuin.

(Copyright: Acqau di Parma.)

Het Italiaanse parfumhuis liet zich inspireren door de elegante Italiaanse tuinen (die je ook in zijn boek Il Giardino Nobile vindt) vol fonteinen, fris groen en terrassen en creëerde drie bloemengeuren die meteen een zomers gevoel oproepen. 

Acqua Nobile Iris opent met frisse mandarijn, cedraat en pompelmoes, heeft een hart van viooltjes, neroli, absolu van oranjebloesem en de zeldzame iris pallida, de basis bevat muskus en vanille.

Acqua Nobile Magnolia heeft topnoten van bergamot, mandarijn, cedraat, citroen en neroli. Het hart bestaat uit fresia, lelietjes-van-dalen, absolu van oranjebloesem, sambacjasmijn en magnolia. In de basis zitten muskus, essence van patchouli en vanille. 

Acqua Nobile Gelsomino heeft bergamot, citroen, mandarijn en roze bessen als topnoten. Neroli en absolu van jasmijn uit Calabrië vormen het hart, in de basis zit muskus.

Heerlijk op dagen als deze, wanneer je verlangt naar een zomerse vakantie.

Info: Acqua Nobile Iris/Magnolia/Gelsomino (125 ml) kost € 123.

Partner Content

Gesponsorde content