De leukste Belgische beauty blogs

Het internet bruist van de beautyblogs en ook hier in België zit er heel wat talent op het wereldwijde web. Tijd voor een overzichtje!

 

Belgische beautybloggers aan de top

www.himartine.com is een Belgische beautyblog waarop je zowel reviews in het Nederlands als het Engels kan terugvinden. Beautyexpert Martine Verhoeven is een echte connoisseur; zéker de moeite om te volgen.

Kim, de blogster achter It Girl gaat al een hele poos mee in het wereldje en dat merk je ook aan de expertise waarmee ze haar artikels brengt. Haar focus ligt voornamelijk op skincare, merken als Chanel en Sisley komen bijna wekelijks voorbij en ook de Franse farmacy merken hebben geen geheimen meer voor Kim.

Een andere aanrader in de Belgische blogscene is Beautyminded, de beautyblog van Katia. Haar frisse blog is voorzien van prachtige beelden, waardoor je vanzelf verzot geraakt op haar artikels.

Sprinkles on a Cupcake, de beauty blog van Petra, tovert dan weer een glimlach op je gezicht door haar vrolijke lay-out, toffe posts en kleurrijke foto’s. Deze jonge mama blogt voornamelijk over betaalbare beauty, wat heel erg leuk is voor onze portemonnee.

Voor de perfecte winged eyeliner moet je bij de beauty blog Joliette zijn, haar ooglooks zijn altijd prachtig en ook haar collectie lippenstift doet een mens al eens wegdromen. Luxe ten top op Joliette.be!

Veel talent in de Belgische blogwereld, deze beauty blogs zijn trouwens ook zeker het volgen waard:

Ontdek hier ook onze favoriete Belgische mode blogs.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content