Deze 4 beautyklassiekers stellen niet teleur

Sommige beautyproducten hebben ondertussen echte klassiekers geworden en terecht want deze producten doen wat ze beloven. Wij zetten 4 beautyklassiekers op een rij. 

beauty klassiekers

Advanced Night Repair synchronized recovery complex II van Estee Lauder

Dit serum zorgt ervoor dat het katabolisme van je huidcellen wordt geoptimaliseerd dankzij een algen- en gistextract. Overdag helpt het je huid te beschermen en te versterken. Antioxidanten helpen tekenen van veroudering tegengaan, hyaluronzuur zorgt voor een hydratatieboost.

€ 78.63 voor 30 ml

Dramatically different moisturizing lotion+ van Clinique

Hyaluronzuur, glycerine en ureum zorgen voor een verdubbelde hydratie. Een mengsel van uitgeperste zonnebloempitten, gerst- en komkommerextract versterkt de huidbarrière waardoor je huid zich kan herstellen van schadelijke invloeden van buitenaf. In 8 weken tijd zou je huid met 54% versterkt zijn.

€ 27.30 voor 50 ml

Advanced Génifique van Lancôme

Het serum belooft de 10 zicht- en tastbare tekenen van huidveroudering te activeren en te herstellen. Elke druppel bevat 40% meer actieve werkstoffen dan de vorige versie van dit product, waardoor het nog efficiënter werkt.

€ 70 voor 30 ml

Double serum van Clarins

Bevat 20 plantenextracten tegen huidveroudering waaronder kiwi-extract, hyalluronzuur en groene thee-extract. Het helpt rimpels te vervagen, je huid te verstevigen en versoepelen, je poriën te verkleinen en je teint egaler te maken.

€ 74.50 voor 30 ml

Partner Content

Gesponsorde content