Home Beauty Dezelfde nagels als Gwen Stefani met O.P.I.

Dezelfde nagels als Gwen Stefani met O.P.I.

Dezelfde nagels als Gwen Stefani met O.P.I.

Zangeres Gwen Stefani mocht voor O.P.I. haar eigen nagellakcollectie bedenken. Het resultaat? Van roze en rood tot zwart en zilver voor spectaculaire nagels. 

 

Ga voor Hollywoodnagels met Gwens favoriet kleurtjes

Gwen Stefani staat als stijlicoon bekend dankzij haar excentrieke kledingstijl én haar Hollywoordrode lippen, gitzwarte eyeliner, platinablonde haar en perfecte manicure. Dankzij O.P.I. kan je alvast haar nagels imiteren. 

Eind februari is ook bij ons de Gwen Stefani by OPI-collectie beschikbaar. Keuze uit:

Over & Over a Gwen: een felrode nagellak die geïnspireerd werd op Gwens signature rode lipstick. Deze kan je enkel kopen in een aparte box (€ 22,40) waarin je ook zwarte Swarovskikristalletjes en studs vindt zodat je makkelijk zelf nail art kan creëren. 

Love.Angel.Music.Baby: een gouden lak met een semi-matte satijnen finish

4 in the Morning: een zwarte lak met een semi-matte satijnen finish

True Stefani Fashion: een transparante glitterlak 

Push and Shove: een speciale lak die voor een zilveren metaaleffect op je nagels zorgt. (Je moet haar gebruiken in combinatie met de basecoat Lay Down that Base voor een egaal effect.)

Hey Baby: een vrolijk felroze dat Gwen op de foto's van de reclamecampagne draagt. 

I Sing in Color: een diep bordeaux

Vind je het moeilijk om te kiezen? Wij zijn fan van Rock Starlets, de set met vier mini-lakjes (€ 18,70) met Hey Baby, I Sing in Color, 4 in the Morning en Love.Angel.Music.Baby.  De zwarte en bordeaux lak zijn ideaal voor overdag, de roze en gouden zijn opvallende kleurtjes voor een avondje uit.  

Met de zwarte en roze lak kan je bovendien de manicure van Gwen nabootsen. Gewoon deze stappen volgen:

– geef al je nagels twee laagjes zwarte lak en laat goed drogen.

– plak met plakband je nagels voor de helft verticaal af en plak ook een stukje plakband horizontaal aan je nagelbed zodat je een soort L-vorm krijgt. (Zorg ervoor dat de plakband helemaal tegen je nagels plakt, druk ze dus goed aan.) 

– Lak je nagels roze en haal de plakband weg terwijl de lak nog nat is. En je hebt Gwen-nagels. 

(FB)