Gwyneth Paltrow (45) is actrice, runt een magazine én heeft haar eigen Goop-beautylijn. Een busy woman dus en ‘s avonds komt ze dan ook vaak van een vermoeiende werkdag thuis. Haar ritueel vòòr ze in bed duikt, is dan ook heilig voor haar en aan Harper’s Bazaar vertelde ze onlangs hoe ze dat me time momentje beleeft.

Een G-tox douche

Na een drukke dag heeft Gwyneth Paltrow nood aan een hete ‘G-tox’ douche. Vlak voor ze onder het water springt, scrubt ze haar volledige lichaam met een droge borstel. “Je kan het zowel voor als na de douche doen,” zegt ze aan Harper’s Bazaar. “Het exfolieert en verbetert je bloedcirculatie.”

In de douche gebruikt Gwyneth haar twee favoriete Goop producten. Als eerste wast ze haar haren met een hoofdhuid scrub: een shampoo met zeezout kristallen uit de Himalaya. Het maakt volgens haar je hoofdhuid super schoon zonder je lokken uit te drogen. Ook de detox body scrub met 5 zouten is één van haar favorieten. “Het laat je huid heel proper en tegelijkertijd super gehydrateerd achter.”

Lees verder op de volgende pagina

1 2
bekijk op één pagina

Meer beautygeheimen van Gwyneth Paltrow