Het meest succesvolle Britse model van het moment? Jourdan Dunn, zonder twijfel. In 2008 liep ze een Pradashow, als eerste donker model na Naomi Campbell (die in 1993 de catwalk verliet). Hiermee haalde ze krantenkoppen en kwam haar carrière in een stroomversnelling.

Lees ook: dankzij dit eetpatroon behoudt topmodel Doutzen Kroes haar gezond lichaam.

Scrambled eggs

Jourdan Dunn liep voor Victoria’s Secret en sleepte contracten binnen bij grote merken als Maybelline. Daarnaast straalde ze in 2015 op de cover van de Britse Vogue. Druk, drukker, drukst dus en toch weet het topmodel haar lichaam strak en gezond te houden.

Het Amerikaanse online magazine StyleCaster mocht in het dieet van Jourdan Dunn neuzen, en dat is best haalbaar! Het model eet elke ochtend scrambled eggs, avocado met chilivlokken en toast van bruine zaden (jum). Daarbij drinkt ze Matcha, een soort groene thee.

Kip & Kobox

Lunchen doet ze het liefst met kip voor de proteïnen, ‘s avonds eet ze graag veel groenten, zoals een groentecurry. Snacken doet ze ook graag (gefrituurde kip is haar quilty pleasure) maar om het allemaal wat gezond te houden, grijpt ze regelmatig naar zeewier. Als drankje kiest het model voor kokoswater, wat volgens haar écht wonderen doet.

Naast dit (best lekkere) eetpatroon brengt Jourdan Dunn véél uren door in de fitness. Haar spieren krijgt ze door 4 keer per week Kobox en Pilates te volgen. Zullen we ons ook maar inschrijven zeker?

De menu’s van topmodellen