Door deze beautyproducten te kopen, steun je borstkankeronderzoek

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Moeders en grootmoeders, dochters en zonen. Zussen, broers, vaders, vrienden of andere familieleden. We raken allemaal weleens in contact met borstkanker. Deze maand is borstkankermaand en wij zorgen ervoor dat je badkamer extra roze kleurt. Want door deze beautyproductjes te kopen steun jij onderzoek naar deze ziekte.

6 x mooi voor het goede doel

Exceptional Hand & Nail Cream – RainPharma

Exceptional Hand & Nail Cream - RainPharma

Exceptional Hand & Nail Cream – RainPharma

Het Belgische beautylabel RainPharma en Think-Pink slaan weer de handen in elkaar en lanceren opnieuw een volledig plantaardige handcrème ten voordele van de nationale borstkankercampagne. De rijke formule brengt het allerbeste uit de natuur samen (denk aan wildgroeiende madeliefjes, rode biet, poria-cocospaddenstoel, calendulaolie, arnicaolie, tarwekiemolie en teunisbloemolie) om handen en nagels de verzorging te geven die ze nodig hebben. Hij heeft een citrusfrisse geur met kruidige ondertoon en kleeft niet!

De nagel- en handcrème kost € 19,95 voor 50 ml en koop je online via RainPharma, hun vaste verkooppunten of bij verschillende Think-Pink partners. De opbrengst gaat integraal naar Think Pink. Ook door andere RainPharma producten te kopen, kan je je steentje bijdragen. Tijdens de campagnemaand krijg je bij aankoop van drie RainPharma producten een exemplaar van Exceptional Hand & Nail Cream cadeau. RainPharma stort die bijdrage door naar Think Pink.

Powerful Pink Color Collection – Estée Lauder

Powerful Pink Color Collection - Estée Lauder

Powerful Pink Color Collection – Estée Lauder

De Powerful Pink Color Collection is een make-up box die je ogen en lippen in de verf zet. Er zit een vaste en vloeibare lipstick, oogschaduwpalet en oogmake-up borsteltje in.

Koop de box voor zo’n € 57 bij Planet Parfum of op Esteelauder.be, vanaf 1 oktober 2018 tot 30 juni 2019. 20 % van de opbrengst gaat integraal naar borstkankeronderzoek, met een maximum donatie van € 270.000.

Hand Relief Moisturizing Creme – Aveda

Hand Relief Moisturizing Creme - Aveda

Hand Relief Moisturizing Creme – Aveda

De Hand Relief Moisturizing Creme van Aveda heeft een kalmerend aroma op basis van 25 pure bloemen en plantextracten. Hij is heel voedend – onder andere dankzij de andiroba olie – waardoor-ie zelfs de meest droge handen weer hydrateert.

Van 1 oktober 2018 tot 31 oktober 2018 aan € 33 voor 150 ml. Te koop bij de Aveda salons, spa’s, winkels, instituten en op Aveda.be. € 4,50 gaat integraal naar borstkankeronderzoek, met een maximumdonatie van € 285.000.

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ – Clinique

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ - Clinique

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ – Clinique

Deze moisturizer is een bestseller bij Estée Lauder. Hij hydrateert en sterkt de huid aan zodat hij weer jonger lijkt. Het boost ook de eigen vochtbarrière van de huid zodat-ie zelf opnieuw meer vocht vasthoudt. Deze limited edition werd versierd met een sleutelhanger met 5 plaatjes, waaronder eentje met het Pink Ribbon logo.

Van 1 oktober 2018 tot 31 januari 2019 aan € 56,38 voor 200 ml te koop bij de Clinique verkooppunten of op Clinique.be. € 8,70 hiervan gaat integraal naar borstkankeronderzoek, met een maximumdonatie van € 415.000.

Blauwe nagellak – La Roche-Posay

Blauwe nagellak - La Roche-Posay

Blauwe nagellak – La Roche-Posay

Sinds september heeft La Roche-Posay een limited edition nagellak in haar gamma: de Toleriane Silicium in het blauw, de symboolkleur van het merk. Er zit silicium in om de nagels te versterken en te verstevigen maar ook een UVA/UVB-filter om de nagels te beschermen en langer te doen glanzen. Verder bevat het flesje een gepatenteerd plat borsteltje zodat je alles nauwkeurig kan aanbrengen. De formule is bovendien getest op allergie voor hoge tolerantie.

De nagellak kost € 15,50 en koop je enkel in de apotheek of parafarmacie. Voor elk blauw flesje dat er verkocht wordt, storten ze € 1 door aan de Stichting tegen Kanker als steun voor het wetenschappelijk onderzoek. 

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex – Estée Lauder

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex - Estée Lauder

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex – Estée Lauder

Estée Lauders #1 herstellend serum is de favoriet van elke vrouw, elke nacht. De huid heeft van zichzelf een ongelofelijke power om zich ’s nachts te hernieuwen en dit serum geeft dat proces een duwtje in de rug. Hierdoor sta je op met een zachte en stralende huid! Deze limited edition bevat een sleutelhanger met een roze nepleren kwastje.

€ 127 voor 50 ml bij Planet Parfum and Esteelauder.be. Van 1 oktober 2018 tot 30 juni 2019. 20 % van de opbrengst gaat integraal naar borstkankeronderzoek, met een maximum donatie van € 270.000.

 

Meer over borstkanker

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content