Dus dit is het geheim achter Blake Lively’s prachtige lokken

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

In de jaren stillekes gingen dames met een foto van Marilyn Monroe in hun achterzak naar de kapper. Is dat nu even anders, want sinds Blake Lively het levenslicht zag, willen we niets liever dan haar gezonde lokken. Gelukkig bestaat er tegenwoordig zoiets als social media waarmee ze haar geheim graag met ons deelt. Thanks, mrs van der Woodsen.

Wil je jouw haar sneller laten groeien? Dan moet je deze trucjes eens uitproberen.

Goudlokje

Dé Queen of the Perfect Curls herself vertelde aan het online platform Popsugar hoe het komt dat haar lokken altijd perfect in vorm liggen. En eigenlijk, is het écht vanzelfsprekend.

Key to healthy hair? Haarmaskers. “Ik gebruik zelden conditioner. Wat ik wél doe is haarmaskers aanbrengen. Ik laat een beetje van het masker zitten bij het uitspoelen, zodat  m’n lokken het extra goed kunnen opnemen,” zegt Blake.

Haar favoriet is (hoe kan het anders als L’Oréal-ambassadeur?) het L’Oreal Hair Expert/Paris Color Vibrancy Intensive Post Color Repair Masker. Maar eigenlijk vindt ze alle haarmaskers goed, zolang hij maar voedend is en bij je haartype past. Ziezo, weten we ook weer!

Meer over Blake Lively

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content