Een gezonde glow en geest? Met dit 4-stappenplan lukt het wél

Een gezonde glow staat vast hoog bovenaan je lijst most wanted’ huidwensen en je bent niet de enige. Heel wat mensen dromen van een huid die van binnenuit lijkt te stralen. Volgens RainPharma start dat proces inderdaad binnenin: met hun 4-stappenplan breng je glow én geest weer in balans.

Stap 1: probeer voedingssupplementen

In 2010 maakte het Belgische RainPharma furore met voedingssupplementen op maat. Anno 2022 vormen ze nog steeds de basis voor een mooie en gezonde huid. Waarom? De juiste supplementen zorgen ervoor dat je alle bouwstenen binnenkrijgt die je huid nodig heeft. Enkel als die bouwstenen in balans zijn, zullen de volgende stapjes hun vruchten afwerpen. Ontdek snel welke capsules op jouw lijf zijn geschreven.

Stap 2: shake it!

Wist je dat eiwitshakes niet enkel goed zijn voor topsporters? Eiwitten zijn de bouwstoffen van zowat alles in ons lichaam; we hebben ze nodig voor de opbouw en het behoud van onze cellen, zoals onze spieren en organen, waaronder de huid. De RainPharma shakes kan je om heel wat redenen inzetten en bevatten geen gluten of caseïne, geen kunstmatige kleurstoffen en geen bewaarmiddelen. Je vindt ze bovendien in een brede waaier aan smaakjes, van neutraal tot zoet, lichtzuur of bitter.

Stap 3: smeer je mooi

Eenmaal je huidcellen in topvorm zijn, kan je àlles uit je beautyroutine halen. Gom dode huidcellen weg met een scrub, kies je favoriete reiniger en neutraliseer met een toner. Nu je gelaat klaar is voor actieve stofjes, is het zaak een serum en dagcrème uit te kiezen die bij je huidtype past. Oh ja, vergeet ook geen zonnecrème, elke dag!

Stap 4: creëer rust

Wist je dat geuren een enorme invloed hebben op je stemming? Precies daarom vind je in het RainPharma-gamma een uitgebreide lijn van essentiële oliën, kamersprays en home accessoires. Ze geven je rust of net dat welgekomen opkikkertje waarna die glow als vanzelf volgt.

Meer glowtips

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content