Iedereen uniek: Estée Lauder viert natuurlijke schoonheid met haar Double Wear formule

Steek het op de Quiet Luxury-trend of onze jacht naar alles wat natuurlijk en organisch is, maar in de beautywereld draait het hoe langer hoe minder om jezelf verbergen achter een masker van make-up. Vandaag vieren we alles wat jou jou maakt zoals je huid. En het feestje begint bij Estée Lauder, die met haar no. 1 foundation jouw beste features in de spotlight zet.

Jezelf accepteren voor wie je bent is nummer één van onze goede voornemens voor 2024. En self acceptance gaat niet alleen over onze kledingmaat of dunne haardos, onze te-laat-kom-ziekte of vergeetachtigheid. Ook onze huid willen wij volledig omarmen – mét kringen, oneffenheden en natuurlijke blosjes. Iedereen is namelijk uniek en die diversiteit mag gevierd worden.

De foundation die overuren werkt

Op beautyvlak kiezen wij dan ook allerliefst voor producten die niet té veel dekken en our best self de kans geven om te stralen. Enter: de Double Wear formule van Estée Lauder, een foundation die jouw huid de ster laat zijn.

Wat er overdag ook op je pad komt, deze matte fond de teint werkt overuren (24 uur om precies te zijn) om jou er op je best te laten uitzien. Het gaat over een olievrije formule die ook nog eens de olieproductie van je huid onder controle houdt. Ook zweet, hitte en vochtigheid maken geen kans met deze waterproof én lifeproof foundation.

Double Wear is voor iedereen en flatteert dan ook alle huidtinten – zónder grijze schijn bij de diepere tinten. Je imperfecties verdwijnen als sneeuw voor de zon na een eerste laagje, maar voor wie graag wat meer dekking heeft, is de foundation ook buildable. Of jij nu van lichte tot full coverage houdt, de formule blijft luchtig en comfortabel aanvoelen.

No make-up make-up

Mag het nóg lichter voor jou? Vraag naar de Double Wear Sheer foundation van Estée Lauder. Een natuurlijke, authentieke en gezonde glow gegarandeerd; deze lichtgewicht formule zet jouw unieke schoonheid in de kijker. Ook deze doet al wat ie belooft: een waterproof mooimaker mét SPF en anti-oxidanten die bovendien je huid beschermt tegen vervuiling. Dat alles terwijl het voelt alsof je geen makeup draagt.

Wat wij het leukste vinden aan de Double Wear Sheer? Je hebt geen borstels of blenders nodig; deze formule smeer je gewoon uit met je vingertoppen. Je brengt ‘m gericht aan op oneffenheden óf gebruikt het product over je hele gezicht. Easy, peasy, beautiful!

Shop de Double Wear formules hier

Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10

Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10

Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10

€ 57  –  Estée Lauder

Koop hier

Double Wear Sheer Long-Wear Makeup SPF 20

Double Wear Sheer Long-Wear Makeup SPF 20

Double Wear Sheer Long-Wear Makeup SPF 20

€ 57  –  Estée Lauder

Koop hier

Meer beauty

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content