Even ontspannen in Parijs: de luxe-behandelingen bij Maison Sisley

Wij zijn al jaren fan van de producten van Sisley om onze huid te verzorgen. In Parijs kan je sinds half februari nu ook behandelingen laten doen met de producten. Wij mochten testen of die behandelingen nu écht de moeite waard zijn. En daar zeggen we natuurlijk geen neen tegen. Online redactrice Goele boekte een weekendje Parijs en zette een behandeling in Maison Sisley op haar planning.

 

Slim body

“Na een paar wijntjes op vrijdagavond en voor we onze shoptrip in Parijs starten, is een behandeling het perfecte moment om even te ontspannen (en de alcohol uit mijn lijf te zweten). Stipt 10.00 uur sta ik klaar voor mijn afspraak in Maison Sisley. Het ziet er alvast prachtig uit, en de lieve Manon biedt me een koffie aan terwijl ik een behandeling kies. Ik kan kiezen uit verschillende opties: een energizing treatment, een relaxing treatment, een serenity treatment en een Absolute Slimming Treatment. Die laatste belooft een zachtere, stevigere huid en een strakker en beter afgelijnd figuur. En omdat wijn, restaurantbezoeken en dessertjes een belangrijk onderdeel vormen van onze citytrip, besluit ik daarvoor te gaan. Hello slim body.

Maar zelfs een massage voor een strak figuur, start gelukkig met ontspanning. Tijdens ademhalingsoefeningen gebruikt Manon heerlijk ruikende oliën die me helemaal tot rust brengen. Daarna begint ze met Cellulinov, een product van Sisley dat ‘cellulitis aanpakt en door de romige textuur zich perfect leent tot een lange massage.’

Smeren, smeren, smeren

‘Het is geen heel ontspannende massage‘, verklapt Manon op voorhand, en ik moet  haar gelijk geven. Ze gaat stevig aan de slag. ‘We gebruiken bij Maison Sisley specifieke massagetechnieken die ervoor zorgen dat vocht en vet afgedreven worden.’ Soms is het op het randje van pijnlijk, maar ik word er vooral helemaal zen van. Na de behandeling van 1,5 uur voel ik me als herboren. Helemaal ontspannen en klaar om aan een stevige shop- en cultuurtrip te beginnen.

Maar eerst krijg ik van Manon nog een koffie aangeboden. ‘Je zult er nu niet meteen slanker uitzien’, zegt ze eerlijk. Maar als je de crème zo’n 3 keer per week smeert, zal je tegen de zomer écht verschil zien’, belooft ze. En inderdaad: ik zie geen verschil in de spiegel, maar ik voel me wel helemaal zen, en die crème ga ik zeker proberen, want slanker worden door een heerlijk geurende crème te smeren, klinkt als muziek in mijn oren. En omdat ik helemaal geen stress voel, zal ik me over die Franse pateetjes en wijntjes helemaal niet druk maken. Een échte aanrader dus, al was het maar om even te ontspannen tijdens een druk weekend of je niet schuldig te voelen over al die Franse lekkernijen.”

De Slimming Treatment kost 240 euro voor anderhalf uur. Je krijgt achteraf nog stalen mee om de producten thuis te testen. Verder zijn er allerlei andere gezichts- en lichaamsbehandelingen mogelijk. Ook make-up is mogelijk. Manon en de andere Sisley-schoonheidsspecialisten staan je graag te woord, spring dus zeker even binnen. Of ontdek alle behandelingen en prijzen op de website.

Maison Sisley

Maison Sisley

Maison Sisley

Maison Sisley heeft de deuren geopend in het achtste arrondissement, op een boogscheut van de Champs Elysées.

De winkel

De winkel

De winkel

Bij aankomst word ik ontvangen in de winkel. Daar vind je alle bekende producten van Sisley.

De wachtruimte

De wachtruimte

De wachtruimte

Het interieur is mooi en fris, en er werd duidelijk rekening gehouden met coole details. Zoals deze zebra die je tijdens het wachten gezelschap houdt.

De massage

De massage

De massage

Tijd voor de massage. De ruimte ziet er mooi en ontspannend uit. Er zijn ook speciale ruimtes voor koppelbehandelingen. Het perfecte geschenk dus.

Tijd voor een koffietje

Tijd voor een koffietje

Tijd voor een koffietje

Aan ontspanning geen gebrek, genieten van een koffie kan je in één van de verschillende rustige ruimtes. Manon laat me ook even de tuin zien waar je in de zomer iets kan drinken of een korte wandeling kunt maken, maar daar kan ik door de regen vandaag helaas niet van genieten. Ach, een extra reden om terug te komen.

Eclectische stijl

Eclectische stijl

Eclectische stijl

Mijn vriend is niet helemaal wild van alle verschillende kleuren en stijlen. Maar ik hou wel van het eclectische, overal vind je verschillende kleuren, materialen en dieren terug. Ik zou deze inrichting onmiddellijk kopiëren in mijn eigen huis.

Lezen terwijl je plast

Lezen terwijl je plast

Lezen terwijl je plast

Ook het toilet is zeker een bezoekje waard. Je kunt er rustig even lezen, want de muren zijn volledig behangen met artikels over Sisley. Helaas hangt er nog geen artikel van Feeling aan de muur. Klein werkpuntje. 😉

Foto: Fanny Flory

 

Meer tips voor je citytrip:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content