Deze beautyproducten hebben volgens model Astrid Coppens een instant effect

Astrid Coppens houdt heel wat ballen in de lucht. Ze is televisiepersoonlijkheid, mama van twee, momfluencer en doet ook nog wat modellenwerk. Onlangs ging ze met kledingketen ZEB naar IJsland om er haar Astrid Black Label najaarscollectie te shooten. Feeling was erbij en wierp een blik in haar beautytasje.

Stap 1: exfoliërende cleanser

Astrid: “Na een shootdag met veel make-up, was ik mijn hele gelaat met de Exfoliating Cleanser van ZO® Skin Health (€ 48,95). Het is één van mijn favoriete merken die ik aankoop bij de beautyspecialist.”

Stap 2: diepe reinigingsbalsem

Astrid: “Omdat mijn gezicht heel wat lagen foundation, haarlak en oogmake-up moet incasseren, vind ik een dubbele reiniging geen overbodig luxe. Na de cleanser van ZO® Skin Health haal ik restjes overgebleven vuil weg met de Exfoliating Polish (€ 72,95).”

Stap 3: serum en crème

Astrid: “Na het reinigen vind ik het belangrijk om mijn huid goed te voeden en hydrateren. Daar zorgt dit powerduo voor. Elke ochtend en avond gebruik ik Daily Power Defense serum (€ 175,95) met een laagje Renewal Crème (€ 125,95) eroverheen.”

Extra: patch voor puistjes

Astrid: “Zoveel make-up zorgt af en toe voor onzuiverheden. Zodra ik een puist opmerk, haal ik de Drying Patches van Mario Badescu (€ 19,95 voor 12) tevoorschijn. Deze doorschijnende plakkertjes kan je ook overdag op een pukkel leggen; het valt helemaal niet op. Van zodra je de patch eraf haalt, is je puist ready to pop.”

Schrijf je in voor de Feeling Shopping Night bij ZEB

Noteer: donderdag 28 september organiseert Feeling een shoppingnacht bij ZEB Schoten. Astrid zal er zijn, de drankjes vloeien er rijkelijk én ons modeteam staat paraat met de allerbeste tips. Schrijf je snel (en gratis!) in via feeling.be/zeb.

Meer over Astrid Coppens

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content