Home Beauty Feeling Favorite OPI Shades: Haute couture voor nagels

Feeling Favorite OPI Shades: Haute couture voor nagels

Feeling Favorite OPI Shades: Haute couture voor nagels

Feeling, dat staat voor stijlvol, tot je nagels toe. Dus selecteerden wij samen met OPI dé 4 klassieke kleuren nagellak voor het najaar. Voor elke gelegenheid één en even tijdloos als kwaliteitsvol. Ontdek de nieuwe Feeling Favorite OPI Shades.

 

4 x Feeling favo nagellak

FEELING Favorite OPI shades

1. Suzi Loves Cowboys
dit donkerbruin is minder hard dan zwart, maar staat even chic. Ideaal voor op de werkvloer en de ideale match bij je camel jas.

2. Red My Fortune Cookie
elke vrouw hoort een klassieke rode nagellak te hebben. Rode nagels en lippen zorgen voor een instant glamourinjectie. Dit pittige bessenrood vrolijkt je meteen op en is de perfecte kleur voor een avondje uit.

3. Grand Canyon Sunset
Roze enkel voor jonge meisjes? Niet als je je nagels oudroze lakt. Leuk voor een dagje shoppen met vriendinnen, of om iets leuks met de kinderen te doen.

4. Makes Men Blush
Het perfecte nude is moeilijk te vinden, maar deze nagellak heeft een vleugje roze en glanst discreet. Instant gezond ogende nagels, dus. Dit is de perfecte tint voor elke dag, of voor een belangrijke meeting waarbij je nagels niet mogen opvallen, maar ze er toch net opgemaakt genoeg uitzien.

FEELING Favorite OPI shades

Feeling nagellak by OPI

OPI is de haute couture voor nagels. Hun lakjes zijn dan ook op het lijf geschreven van onze lezeressen. Dit zijn de vier tinten waarmee je goed zit in het nieuwe jaar. Handen omhoog, want ze mogen worden gezien.

Praktisch

De lakjes zijn vanaf nu exclusief te koop bij Planet Parfum voor € 14,85. Info en verkoopadressen via www.planetparfum.been www.opi-belgium.be.