Franse meisjes staan in de rij voor deze betaalbare gezichtscrème

Van Franse vrouwen valt heel wat bij te leren; in welke coupe je tijdens de zomer gezien wilt worden of welke lentejurk jij nieuw wilt kopen dit seizoen. Maar ook op vlak van beauty en skincare weten Françaises wat ze doen. En dat moet je geen fortuin kosten.

Wij proberen maar al te graag wat beauty- en skincare-producten uit. Een gloednieuwe lip stain? Graag! Een zomerse oogschaduw? Met plezier! Het nieuwste cult-serum voor een gevoelig huidje? Yes, please! Maar... Daar kan al wel eens een fors prijskaartje aan hangen. Beter dan een nieuw product is dan een betaalbaar product. En ook onze Franse buurvrouwen denken daar zo over.

Satijnen huid

Franse vrouwen zweren vandaag bij de Lait-Crème Concentré van Embryolisse. De zachte crème hydrateert én fungeert tegelijk als primer, wat dus de perfecte basis vormt voor al je favoriete beauty-producten. Dit product zou ware wonderen doen voor je huid én ook geschikt zijn voor mensen met een gevoeligere huid.

De crème voelt als satijn op je huid en mengt prachtig met je foundation. Hello, D.I.Y. getinte dagcrème! Het goedje doet het eveneens goed bij het verwijderen van mascararesten én is een prima voedend gezichtsmasker dat je een volledige nacht mag laten intrekken. Geen wonder dus dat onder andere Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian en heel wat visagisten van de rich and famous de crème reeds in huis haalden.

Wil jij een staijnen huid-gevoel? Scoor je nieuwe gezichtscrème hier.

Embryolisse

€ 21,95 – Shop het hier

Meer lezen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content