Home Beauty Ga voor pastel op je gezicht
Ga voor pastel op je gezicht

Deze lente kleurt make-up pastelkleurig. Ga voor zachtroze lippen, pastelgroene ogen en lichtblauwe nagels. Fris, een tikje meisjesachtig en vooral héél mooi. 

 

Pastelkleurtjes op je gezicht voor een frisse lentelook

We zijn allemaal een beetje Marie-Antoinette deze lente. Denk aan een porseleinen teint, opgevrolijkt met een zachtroze blush en pastelkleurtjes op je ogen. Je lippen krijgen een waasje zachtroze. Je nagels lak je ook in een pastelkleurtje. 

Het mooiste voorbeeld van de pasteltrend vind je bij Dior dat zich voor zijn nieuwe make-upcollectie liet inspireren door de Franse koningin en haar privé-domein Petit Trianon. Maar ook Guerlain houdt het pastel(roze) met zachte kleurtjes oogschaduw en roze lipstick en nagels. 

Hou het eenvoudig en breng één van de kleurtjes van deze palletjes aan op je bewegend ooglid. Of ga voor een pastelkleurige smokey en voeg een tweede kleur toe in de buitenste ooghoek die je dan naar binnen toe vervaagt met een zachte borstel. Of zet je bovenste wimperrij aan met een donkerdere tint oogschaduw. (Maak daarvoor een eyelinerpenseeltje vochtig, zo krijg je een intensere kleur én blijft de oogschaduw beter zitten.) 

Ecrin 4 couleurs (limited edition) in 503 Les Tendres van Guerlain, € 56,40.

Watergroen, ivoor, purper en nude voor een interessante mix van licht met donker.

 

5 Couleurs Edition Trianon in 234 Pastel Fontange van Christian Dior, € 59,50. 

Zachtroze, babyblauw, nude en grijs zorgen voor een romantische blik. 

 

copyright foto model: Christian Dior

(FB)