Home Beauty Ga voor textuur op je nagels
Ga voor textuur op je nagels

Dé trend op je nagels deze herfst? Textuur! Ga dus voor glittertjes, een pluimpjeseffect of velours nagels. Die geven je nagels dimensie. 

Opvallend veel nagellakmerken komen met lakjes die voor een extra effect op je nagels zorgen. Van heel eenvoudig tot iets ingewikkelder: 

1. de Fuzzy Coat van Sally Hansen (€ 11,99, bij Planet Parfum): een paar laagjes van deze nagellak over je favoriete kleurtje (of over je doorzichtige basecoat) zorgen voor een veertjeseffect op je nagels. Onze tip: dep de nagellak op je nagels in plaats van ze te lakken. Zo krijg je veel sneller een pluimpjeseffect. Hou er wel rekening mee dat deze lak lang nodig heeft om helemaal op te drogen. 

2. Fluffs to Puff van ProNails (€ 18,95, in het nagelsalon): nagels met een velours effect zorgen voor een zachte winter. Geef je nagels twee lakjes kleur en strooi de 'puffs' over je nagel(s) als de tweede laag lak nog nat is. Een kwartiertje laten drogen en je hebt aaibare nagels. 

3. nagellak in Belugaria van Essie (€ 10,99, vanaf november verkrijgbaar): één laagje van deze zwarte, glanzende lak met matte textuurglitter, meer heb je niet nodig om je nagels partyproof te maken. 

(FB)